Tisdag 26/3

26 mar, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du tar inga chanser när det gäller ett fynd idag utan slår till direkt. Det handlar om att du verkligen velat ha den här saken länge så egentligen är det inget impulsköp även om det inte är planerat just nu. På kvällen hör du av dig till en släkting som du vet saknar dig.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intensiv tisdag. Av någon anledning så har du halkat efter den här veckan och nu vill du komma ikapp. Under tisdagen får du också passa på att umgås med en person som du inte har möjlighet att träffa så ofta nu för tiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte den som tar tag i problem idag utan du överlåter dem på en kollega istället. Det kan handlar om att du inte är riktigt pigg. Det finns något segt över ditt tecken, det verkar som du är eller är på väg att dra på dig någon sjukdom.

Kräftan 21/6-22/7

Idag får du äntligen möjligheten att träffa en vän som varit borta ett tag. Du har en massa saker som du vill berätta för den här personen, men du vill göra det öga mot öga av flera olika anledningar. Ett av skälen är att du vill läsa din väns reaktion när du berättar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är första dagen på länge då du känner dig riktigt nöjd. Du har funderat fram och tillbaka över ett dilemma och kommit fram till att det bara är ett problem om du låter det bli det. Under tisdagen samarbetar du med en kollega som alltid får dig på gott humör.

Jungfru 23/8-22/9

Du inser att du inte kommer att hinna med det du planerat för dagen utan du måste börja prioritera bort vissa saker. Det handlar om att du är lite för entusiastisk och då blir det lite för mycket. Under eftermiddagen och kvällen får du möjlighet att påverka ett beslut som rör hela familjen.

Vågen 23/9-22/10

Idag är det diplomati som gäller. Det finns många känsliga personer på ditt arbete och alla behöver bli behandlade med samma varsamhet. Som tur är så har du sällan problem med att handskas med överkänsliga och lite teatraliska personer.

Skorpionen 23/10-21-11

Du sätter gränser idag och det är bra. Även om du är en väldigt kreativ person som gillar att utvecklas och att få skapa så jobbar du faktiskt bättre om du har ramar och hålltider. Du behöver en deadline för att prestera på topp. En kollega informerar dig om en förändring på jobbet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu blandas dina förhoppningar med dagdrömmar. Du hoppas så på att något ska förändra sig så att allt blir som det var förut. Innerst inne vet du att du aldrig kan gå tillbaka till det du har haft utan du måste gå vidare, men du har ändå väldigt svårt att släppa taget om det gamla.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på bättre humör den här dagen mot vad du har varit på länge. Du känner energi, glädje och motivation. En liten flirt på jobbet håller humöret upp när kraven från cheferna blir många. Kvällen kretsar kring en krävande, men rolig hobby.

Vattumannen 20/1-18/2

Du avstår att säga vad det är du tänker idag, men du visar dina tankar med att kroppsspråk istället. Det är lätt att se när en Vattuman blir irriterad eller arg. Du är inte särskilt bra på att dölja dina känslor. Idag får du även chansen att imponera på en kollega som du beundrar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner att du är på väg att trassla in dig i något som är lite tabu och som har med kärlek eller attraktion att göra. Det är som om du inte kan hjälpa att du går över gränsen. Den här personen har en så stark påverkan på dig att du gör saker som du i normala fall aldrig skulle säga eller göra.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons