Onsdag 27/3

27 mar, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Om du nekar dig det du vill ha idag så kommer du att ångra dig. Det här är en möjlighet att förverkliga dina drömmar och det kommer inte så många liknande möjligheter den här våren. Ta chansen när du får den.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen handlar om att vara nöjd med det du gör och inte kräva för mycket av dig själv. Just nu har du en förmåga att ställa högra krav på att prestera och det gör att det lätt låser sig för det när det kommer till din kreativitet. Sänk ambitionen och låt skapandet flöda istället.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är otroligt charmig idag och du känner att människor omkring dig dras till dig. Du har en gynnsam kombination av Venus och Merkurius i ditt tecken som ger dig massor av karisma. Det här är din tid så njuta av de komplimanger du får och låt dem stärka ditt självförtroende.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite irriterad på en vän för att hen inte har talat om en sak för dig. Du får höra det via en tredje part och det får dig att känna dig dum. Vad du inte vet är att det inte är meningen att någon ska veta din väns hemlighet, den har läkt ut genom att nyfikna personer inte kan sluta snoka.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du extra glad. Det blir en bra och utvecklande dag där du lär dig massor av nya saker. Just nu finns det mycket energi i ditt tecken vilket gör att du orkar med mer än vanligt både på arbetet och när det gäller din fritid.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som kan bli väldigt frustrerad när någon rubbar dina planer och det händer idag. En chef bestämmer sig för att det finns viktigare saker än de du planerat in och du måste helt enkelt rätt munnen efter matsäcken. Försök att se det positiva i den här förändringen.

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen handlar om att inte fatta förhastade beslut. Du blir lätt impulsiv när Månen influerar dig och då kan du ibland göra ogenomtänkta saker som att boka en resa utan kolla upp om du kan vara ledig eller lova bort dig till flera saker samtidigt. Idag är en sådan dag då det mesta kan hända.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ser fram emot att få presentera ett resultat, men din chef har inte riktigt tid med dig just nu så det får vänta. Det gör att du blir lite avslagen under eftermiddagen. Som tur är har du en kollega som vet hur hen ska muntra upp dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen handlar om att närma sig de personer som du glidit ifrån den senaste tiden. Här gäller det att svälja stoltheten. Dagen blir bra men kanske inte utvecklas på det sätt som du skulle önskat. Du måste ha mer tålamod och sänka förväntningarna något.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite disträ idag. Det finns mycket du ska hinna med på arbetet och det gäller att ha högt tempo från början. Idag får du en oväntad hjälp från en kollega som sällan brukar vara pigg på att samarbeta med andra. Du blir både smickrad och glad över hens hjälp.

Vattumannen 20/1-18/2

Det händer en hel del idag så det gäller att du håller ett högt tempo redan från morgonen. Försök att tänka framåt och se det positiva i de små framsteg som du gör. På eftermiddagen får du information om en ny ordning på jobbet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite blyg när du närmar dig en kollega, men du vet att det bästa sättet att ta kontakt med hen är genom att erbjuda dig att lösa ett problem som är arbetsrelaterat. Vill du närma dig hen så är det ett bra sätt att få hen att slappna av genom att prata jobb i början.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons