Torsdag 28/3

28 mar, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska lugn torsdag även om det är en del att göra på jobbet. Du vet hur du ska lägga upp arbetet för att det ska bli effektivt. Underdagen får du en fråga som rör en fest eller ett evenemang, du blir smickrad men osäker på vad du ska svara.

Oxen 20/4-20/5

Du har en del saker som du vill ta upp med en chef, men du inser att det inte är rätt tillfälle just nu. Du väljer att avvakta och invänta en bättre tidpunkt. Idag får du en trevlig komplimang som får dig att känna dig attraktiv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir problem när du inte får som du vill idag. Du är irriterad på en person som du inte tycker engagerar sig ordentligt i arbetet utan gör en massa privata saker på arbetstid. På kvällen får du intressanta upplysningar av en bekant.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en vilja att förändra och förbättra i ditt horoskop just nu. Du har insett vad det är som är viktigt för dig och du inser också att det kommer att krävas en viss typ av ansträngning från din sida.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en el frågor som du inte vill ställa, men du vill ändå ha svar på dem. Fråga dig själv vad du har att vinna och hur mycket du riskerar att förlora. Ibland kan det vara värt att chansa, men ibland är det bättre att låta saker vara.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns mycket att fundera över den här torsdagen. Du behöver inte hitta svar direkt, ibland är det bättre att låta saker få växa fram under en längre tid. De här besluten är inte brådskande på något sätt så fundera igenom dem både en och två gånger till

Vågen 23/9-22/10

Torsdagen handlar om att du är lite mallig för något du har gjort och det har du rätt att vara eftersom din prestation är väldigt bra. Tyvärr finns det kollegor som inte riktigt kan tolerera andra personer framgångar och du får räkna med en del sura blickar från deras håll.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen handlar om de små nöjena. Du bygger långsamt upp en förväntan på den kommande helgen. Det finns en hel del som du ser fram emot just nu och helgen blir det första avstampet på en rad roliga händelser.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen blir harmonisk och mysig även om det inte händer så mycket. Du känner dig tillfreds med livet och du trivs både med ditt sociala liv och på ditt arbete. På kvällen pratar du mycket med en vän om något som du stör dig på.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen känner du dig ovanligt positiv. Det har varit ganska mycket både privat och på jobbet den senaste tiden men nu börjar du får en bra helhetsbild och du kan fokusera på rätt saker. När det gäller kärleken är den närmare än du tror.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är stressad över att inte hinna med idag. Det finns så många olika saker som du skulle behöva få ordning på, men du vet inte riktigt i vilken ända du ska börja nysta bland problemen. Idag får du ett värdefullt råd v en kollega.

Fiskarna 19/2-20/3

Du riskerar en hel del just nu bara genom att inte vara ärlig. När sanningen kommer fram så kommer ditt liv bli betydligt mer komplicerat. Det handlar inte om att du ljuger, det handlar om att du undanhåller dina närmaste vänner dina sanna känslor.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons