Fredag 29/3

29 mar, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det finns något med den här fredagen som gör dig lite extra glad. Oavsett om det är vädret, dina kollegor eller bara det faktum att du har extra flyt på jobbet just nu så blir det en rolig dag och en förtrollande kväll.

Oxen 20/4-20/5

Du levererar idag och du är nöjd med din insats. Det blir en rolig och kreativ dag där du utvecklas både i ditt sätt att tänka och i din förståelse för hur andra människor resonerar. Under dagen kommer du fram till att du är rätt så nöjd med ditt liv så som det är just nu.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvekar när en chef ber dig om din ärliga åsikt idag. Du vet att hen tror att ni tycker samma sak men i själva verket så håller du inte alls med din chef. Under eftermiddagen väntar en del uppfriskande skvaller. Kvällen blir mysig men lugn.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir härlig och lite berusande befriande. Du njuter av att bara kunna ta det lugnt och umgås med dina vänner. På jobbet har du en del att göra, men inte mer än att du hinner med. Kvällen handlar om förtroenden och om vänskap.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte orolig över att en vän inte umgås lika mycket med dig som förr, du vet att du har all tid i världen att charma hen och att idag är ett bra tillfälle att visa hur oemotståndlig du kan vara när du vill. På sätt och vis gillar du det här spelet  att inte riktigt veta.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir intensiv och väldigt annorlunda. Du tvingas ändra om i din dagsplanering, men den här påtvingade impulsiviteten är bra för dig och du känner dig lite friare och galnare än vanligt. På kvällen möter du nya, intressanta människor.

Vågen 23/9-22/10

Våren lockar fram din bästa sida. Ditt humör ljusnar i samma takt som dagarna. Under den här fredagen passar du på att höra av dig till en vän som du träffar alldeles för sällan. Kvällen handlar om att ha kul.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir intensiv och stressig. Du har mycket du ska hinna med vilket inte lämnar utrymme för slarv eller misstag. Under dagen försöker en chef reda ut en känslig situation. Kvällen blir rolig och väldigt informativ.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag vill du umgås med dina vänner och du är på ett strålande humör. Det finns särskilt en person om du saknat extra mycket under veckan och fredagskvällen kretsar mycket kring hen. I övrigt en bra och lagom produktiv dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag försöker du gottgöra en väns sårade känslor. Hen gav dig en komplimang men du tog det som ett skämt och nu är hen ledsen. Venus är på väg in i en gynnsam position för din del och det kommer att göra dig mer mottaglig för en flirt. Kvällen kan bjuda på en överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ovanligt pigg den här fredagen. All trötthet från tidigare i veckan är bortblåst. Energin från Solen gör att du orkar mer än du brukar både på jobbet och privat. En bra dag att ta en improviserad after  work.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite blyg idag och det förvånar dig. Det finns en person som alltid gör dig en smula osäker även om ni egentligen är bra kollegor och vänner. Ni har en kemi mellan er som ibland är starkare och ibland lite svagare, men just nu är den väldigt påtaglig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons