Lördag 30/3

30 mar, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir bra om du bara är lugn och inte hetsar upp dig. Du kan bli väldigt verbalt hård när du är upprörd och då säger du saker som du kanske ångrar när du lugnat ned dig. Kvällen bjuder på sport och på massor av skratt.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra lördag där fokus ligger på att mysa med familjen och äta god mat. Det har varit mycket både privat och på jobbet den senaste tiden så du uppskattar en lugn hemmakväll. Under dagen diskuterar du resplaner med din familj.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du rår inte på en väns åsikter hur mycket du än försöker övertyga hen om att hen har fel. Din vän kan vara väldigt envis och idag är hen extrem. Du vill inte bli osams med din vän så därför tar du ett steg tillbaka när diskussionerna verkligen börjar hetta till.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir härlig och kvällen ännu härligare. Du ägnar dagen åt en hobby och just nu har du flyt så du gör bra ifrån dig och imponerar på din omgivning. Kvällen handlar om vänskap, kärlek och om att våga visa känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här lördagen tar du ett för dig en rätt så ovanligt initiativ. Det är du som föreslår en aktivitet för dig och ett par vänner. Tack vare din påhittighet så lockar du med en person som annars kan vara svårt att få ut på äventyr. Det blir en magisk lördag.

Jungfru 23/8-22/9

Du är rätt så slug idag. Du använder dig av omvänd psykologi för att driva igenom en plan som du har och konstigt nog så fungerar det. Under eftermiddagen blir du irriterad på en familjemedlem som aldrig vet när hen ska hålla tyst.

Vågen 23/9-22/10

Dagen börjar och slutar sent. Du är trött och behöver få möjligheten att sova ut ordentligt om du ska orka aktivera dig den här lördagen. Under dagen får du höra ett rykte som gör dig lite fundersam. Du tänker undersöka det noga innan du tror på det du hört.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här lördagen låter du kreativiteten flöda. Du vill visa upp din konstnärliga sida och det gör du genom att vara annorlunda och vågad i ditt sätt att skapa. På kvällen passar du på att vara social med en gammal kollega eller en barndomsvän.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under lördagen vill du hinna med så mycket som möjligt hemma innan du träffar vänner eller ägnar dig åt en hobby. Den senaste tiden har du inte hunnit med vardagliga saker som att tvätta, städa eller ta hand om räkningar.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir lite tveksam när en vän vill att ni ska ses bara ni två, men sedan sväljer du din misstänksamhet. Det blir en lättsam och rolig lördag med många skratt och en hel del nya upplevelser.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är mest nöjd om du kan ägna det mesta av dagen åt en hobby. För dig är det viktigt att få komma ut i den friska luften och njuta v våren. Oavsett väder behöver du ett miljöombyte. Kvällen handlar om god mat och om att träffa vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du styr inte över dina känslor så sluta försöka att bestämma vad du ska känna för det kommer inte att fungera. Det är bara att acceptera att livet ibland slänger in en del utmaningar. Under dagen passar du på att hänga med vänner och att ägna delar av dagen åt en hobby

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons