Söndag 31/3

31 mar, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här söndagen tänker du om. Du har insett att du varit för passiv när det kommer till en viss typ av relationer. Du har inte aktivt jobbar för er två och nu känner du att nu är på väg att glida lite ifrån varandra. Idag gör du något för att visa hur mycket du bryr dig om din vän.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om olika former av beslut. Du vill visa att du är redo att axla ett större ansvar, men du vill ha betalt för det både i pengar och i fler utbildningar. En ung släkting söker ett råd som har med kärlek eller med relationer att göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen ger dig mer erfarenhet inom många nya typer av områden. Det här är saker som du länge velat testa, men du har inte riktigt vågat ta steget. Nu får du en knuff i rätt riktning av en vän som är lite mer framåt än vad du är.

Kräftan 21/6-22/7

Du är rädd att skrämma en person så hen drar sig undan. Din vän har gång på gång visat att hen har lite svårt för nära relationer och det respekterar du men ibland glömmer du bort hur känslig hen är. Kvällen bjuder på många skratt och en hel del nöjen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte rädd för att tala rakt ut ur hjärtat och du blir förvånad över den reaktion som du stöter på. Du trodde inte att det skulle bli så mycket diskussion över ditt beslut. En när vän är besviken på dig eftersom hen trodde att ni två hade en överenskommelse och nu bryter du mot den.

Jungfru 23/8-22/9

Du ska aldrig underskatta styrka i vårkänslor. Idag rycks du med och blir lite vildare än du brukar vara. Du njuter av känslan att kunna säga och göra lite som du vill utan att det väcker förvåning hos omgivningen. Dagen handlar även om en utflykt och om nya intryck.

Vågen 23/9-22/10

Idag har du svårt att definiera vad du känner. Det pirrar i magen och du känner både en förväntan och en oro över något du ska göra. Under dagen kommer du vara med om ett äventyr, en konstig fråga och en härlig överraskning.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra men ganska händelselös dag där du fokuserar på små saker och på framtiden. Du vill visa att du både kan planera, styra och få saker att hända. Under dagen får du höra ett rykte som skämmer dig en del.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite seg just nu. Hur du än försöker så lyckas du inte riktigt få till det du vill ska hända. Det är alldeles för många viljor inblandade och du känner dig frustrerad att dina planer är svåra att verkställa. På pappret ser allt så enkelt ut.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet inte riktigt vad du ska fokusera på den här söndagen. Det är alldeles för mycket tankar och känslor som sliter i dig. Du trodde att du visste vad du ville, men nu är du inte lika säker längre. En vän vill hjälpa dig men då måste du släppa in hen i ditt liv.

Vattumannen 20/1-18/2

Du känner att dina planer för dagen är svåra att hinna med. Ambitionen är hög, men orken är ganska dålig så det blir inte så mycket gjort. Under dagen får d en känsla av att du missar något som är väsentligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet hur du ska göra för att irritera en person. Du är expert på att reta upp hen bara genom en blick eller en kommentar. Idag vill hu hämnas lite för att känner dig lite bortglömd och då tar du till dina mest irriterande knep för att reta upp din vän.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons