Måndag 2/4

02 apr, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du blir glad över en positiv reaktion som du får från en kollega idag när du föreslår att ni ska samarbeta. Det är först efter du fått svaret som du inser att du faktiskt oroat dig för att hen ska säga nej.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir lite stressig. Du känner att du inte har riktig koll och du är lite irriterad på en chef som hela tiden flåsar dig i nacken. Under den här dagen får du massor av beröm för din kreativitet och det blir lite av ett plåster på såret efter din dust med din chef.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det börjar hända väldigt mycket i ditt liv just nu och du hänger inte riktigt med. Både på jobbet och privat är det full fart. Fast du in vanliga fall älskar att vara fullbokad så längtar du nu lite efter en paus i vardagen där du bara kan andas ut.

Kräftan 21/6-22/7

Du försöker att få ett grepp om vissa saker, men hur du än vrider och vänder på problemet så vet du inte riktigt vad det är som händer. Du försöker att fråga ut en nära vän men du får bara kryptiska svar tillbaka.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en konstigt men intressant måndag. En fråga från en kollega får dig att tveka. Även om du egentligen inte har något emot att umgås med den här personen så känner du att du inte har något intresse av att bli närmare bekant med hen än ytligt. Dagen inbegriper också en intern konflikt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite försiktig när du ställer en fråga till en chef. Du vet att hen både kan bli väldigt positiv eller negativ till ditt förslag och det beror främst på hur du framställer det. I det här fallet får du den reaktion som du är ute efter.

Vågen 23/9-22/10

Idag ställs vissa saker på sin spets. Du hamnar mitt emellan två läger och som vanligt vägrar du hårdnackat att ta parti för någon sida. Du tycker inte om att behöva välja, särskilt inte mellan vänner eller kollegor.

Skorpionen 23/10-21-11

Du längtar efter en förändring, men just nu finns det varken tid eller möjlighet att genomför några större ändringarr i vardagen. Under den här dagen blir du glatt överraskad av en kollegas entusiasm och hens intresse för vad du gör.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du genomför en hell del små undersökningar. Ditt mål är att reda på om det finns något intresse för en fest eller en middag som du planerar att orda. Du får både positiva och mindre positiva svar på dina frågor så du funderar ett varv till innan du bestämmer dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite irriterad och känner dig rastlös idag. Våren lockar fram äventyraren i dig och du känner ett behov av att få komma ut och upptäcka världen. Under den här dagen hittar du en anledning att börja prata lite mer med en person som intresserar dig men som du inte riktigt når fram till i vanliga fall.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om möjligheten att ta och ge. Du kompromissar i en förhandling med en kollega, men det är bara på villkoret att nästa gång är det du som bestämmer fullt ut. Kvällen blir informativ och rätt så stressig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du närmar dig en person med största varsamhet. Du vet att hen inte är särskilt lätt att hantera och att hen ofta lyckas irritera dig med sina kommentarer, trots det så vill du faktiskt lära känna den här personen lite mer på djupet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons