Tisdag 2/3

02 apr, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen tycker du att du blir orättvist behandlad av en chef. Hen anklagar dig för något som du inte har gjort men är inte villiga att lyssna på din sida av historien. Kvällen blir rolig och intensiv på ett bra sätt.

Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen försöker du hinna med ett sidoprojekt och det går ganska bra, men det kräver en del extra arbete från din sida. Du känner att du behöver den här typen av utmaningar för att kunna växa och trivas på ditt arbete.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite skeptisk till en kollegas teori om hur ni bäst löser en arbetsuppgift, men samtidigt vill du inte hämma hen utan låter din kollega få testa sin idé. Kvällen blir väldigt stressig. Du har lovat att göra saker som du känner att du inte riktigt hinner med.

Kräftan 21/6-22/7

Det enkla är oftast det bästa så krångla inte till saker onödigt mycket idag. Under den här tisdagen hör du ett rykte som konstigt nog väcker en del svartsjuka hos dig. Du trodde inte att du kunde bli så illa berörd av något så fånigt som ett rykte.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här tisdagen handlar om att visa vem du är inför en kollega. Hen har bara sett din yttre fasad för du har inte riktigt velat släppa in hen under ytan. Nu känner du att du är redo att visa mer än det muntra charmtrollet som du brukar vara på jobbet.

Jungfru 23/8-22/9

Ha inte för höga förväntningar på en kollega. Hen är bra på att marknadsför sin egen kompetens, men inte riktigt lika bra på att leva upp till den reklamen. Under dagen får en chef en lite annorlunda infall. I början verkar det konstigt, men på sikt kan det visa sig vara en genial idé.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att ställa krav både på andra och på sig själv. Du har en ambition, men inte riktigt orken att leva upp till den just nu. Månen står i en besvärlig position som tar ifrån dig både en del av din kreativitet och din arbetsglädje.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet att du gärna går över gränsen, men du kan inte rå för att du blir arg på en kollega. Hen tenderar att alltid trycka på fel knappar och idag så blir det lite för mycket. Eftermiddagen ger utrymme för att utveckla en idé som du har.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inte riktigt nöjd med din situation just nu. Du orkar inte riktigt engagera dig så mycket som du borde i ett visst projekt och det gör dina medarbetare lite besviken på dig. Kvällen handlar om att vilja få tillbaka något som du har förlorat.

Stenbocken 22/12-19/1

En del av din charm är att du aldrig är tråkig att umgås med. Just nu sprudlar du av idéer både när det kommer till jobbet och till din fritid. En kollega är väldigt tagen av din utstrålning. Hen är på väg att bli förälskad i dig även om hen förnekar det för sig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Du kan vara väldigt krävande när du sätter den sidan till, men du kan också vara väldigt förstående och hjälpsam. Idag vill du visa upp din mjukare sida inför en kollega som under en tid har stått ut med ditt lite bittrare jag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du bestämmer dig för att inte låta några normer eller regler styra dina känslor. För en gångs skull ska du vara ärlig mot dig själv och erkänna att du faktiskt gillar det som är lite kaxigt och lite udda. Kvällen bjuder på en varierande och rolig konversation.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons