Onsdag 3/4

03 apr, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen försöker du styra upp ett problem som börjar hemma men slutar på jobbet. Det har med dina egna förväntningar att göra, med dina drömmar om framtiden och kanske har det lite med kärlek att göra.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir intensiv men rolig. Du har flera projekt på gånga samtidigt och du varierar dig genom att byta mellan olika uppgifter och bolla med många bollar i luften samtidigt. Under dagen tar du tag i vissa saker som rör ett evenemang som du är med och styr upp.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är bestämd, väldigt drivande och mycket fokuserad just nu. Du vill att det ska hända saker och du vill att det ska hända nu. Under dagen kan en chef göra dig besviken. Hen är alldeles för försiktig för din smak.

Kräftan 21/6-22/7

Du är orolig över att du har försagt dig om något som du lovat att hålla tyst med. En vän är väldigt nyfiken av sig och vet hur hen ska ställa till synes oskyldiga frågor som du svarar på utan att tänka dig för.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är det dags att ställer den där frågan som du är lite rädd för att ställa. Oavsett vilket svar du får så är det bättre att veta än att gå och fundera. Dagen bjuder på en ganska oväntad händelse som får dig att omvärdera en framtidsplan som du har.

Jungfru 23/8-22/9

Du kan vara väldigt lat och det vet du om. Idag är du lite extra trött och då tar du fler genvägar än du brukar vilket blir dyrt i längden. Under dagen lär du känna nya människor som inspirerar dig till att tänka framåt.

Vågen 23/9-22/10

Du är stressad men det ursäktar inte det du säger till en kollega. Det finns ingen anledning att vara så här hård mot den här personen. Hen gör sitt bästa och det vet du. Försök att uppmuntra hen istället för att bli irriterad på hen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte alls skyldig din kollega en förklaring även om hen påstår det. Du har ett privatliv som du inte behöver redovisa på jobbet så det ärbara att säga ifrån. Vissa människor har svårt att respektera andra personers integritet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inte alls så pigg som du skulle önska idag. Du vill helst vara hemma, men om du jobbar så gör du inte så bra ifrån dig som din chef förväntar sig av dig. Det handlar om att du sover dåligt och att du grubblar över saker som du ändå inte kan påverka.

Stenbocken 22/12-19/1

Jordtecknen kan verkligen bli höga på inköp och det blir du idag. Du gör ett riktigt fynd och du är väldigt nöjd med din affär. Det finns bara en kollega som kan förstå dig till fullo. Du och hen har samma typ av smak så hen ser vilket fynd du har gjort.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att ställa krav men att de t får inte bli för snabba puckar om alla ska hänga med. Ta saker i lagom takt och bli inte irriterad på dem som inte förstår lika bra som du gör. Kvällen bjuder på en del intressant skvaller.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är rädd att säga fel saker och därför så håller du tyst fast du egentligen vill prata med en viss person. Hen har en förmåga att göra dig nervös, särskilt vissa dagar. Idag får du också chansen att bevisa precis hur intelligent du är.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons