Torsdag 4/4

04 apr, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du tar tag i ett problem som rör ett fritidsintresse som du har och du känner att du faktiskt får bukt med det trots att det krävs en hel del uppfinningsrikedom från din sida. Kvällen bjuder på variation och på många skratt.

Oxen 20/4-20/5

Du kan vara både envis och väldigt målmedveten när du vill och det är du idag. Du har massor av fokus och dina kollegor beundrar ditt sätt att tänka. Kvällen bjuder på en hel del planering av en fest, middag eller en resa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte den som säger nej till ett äventyr därför blir du extra glad när du möter en person som likadan som du är. Hen har också en vilja att upptäcka nya saker och att få pressa sig själv till det yttersta.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite försiktig ii din kritik idag för du vill inte såra din kollega samtidigt som du vill göra hen medveten om ett allvarligt fel som hen har begått. Det här är en svår balansgång mellan att vara diplomatisk och att vara ärlig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en härlig torsdag där du får massor av uppmärksamhet och flera fina komplimanger. Just nu är ditt självförtroende på topp och du känner att du verkligen kan göra vad du vill. När det kommer till kärleken finns det bara en person för dig trots att du verkar vara rätt så flirtig just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Du misstror en kollega och det finns det en anledning till. Hen har visat sig vara falsk tidigare och du har svårt att tro på att människor förändras. Du är en person med ett långt minne och du är väldigt pragmatisk av naturen.

Vågen 23/9-22/10

Torsdagen bjuder på massor av aktivitet. Det är bra om du är utvilad annars kommer du vara utmattad när kvällen kommer. En rad tillfälligheter kan får dig att lyckas med något som du försökt många gånger men som du aldrig klarat av tidigare.

Skorpionen 23/10-21-11

Din kretivitet är på topp, och så är även din känslighet. Du har lätt för att ta åt dig av välmenande råd och mindre kritik. Månen gör att du reagerar starkt på allt som kan uppfattas som negativ bedömning oavsett om det gäller hur du lagar makaroner eller hur du sköter ditt arbete.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen tar en oväntad vändning idag när du plötsligt blir involverad i en ganska omfattande konflikt på arbetet. Vilken sida du väljer beror på vilka fördelar du kan vinna. Du kan även välja att hålla dig neutral om du tror att det är det bästa för dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är det drama på hög nivå och på något sätt har du hamnat mitt i allt. Ditt liv känns rörigt och du har svårt att fokusera på det du egentligen borde koncentrera dig på, nämligen arbetet. Dramat gäller kärlek, flirtar och passion.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intressant torsdag. Du får höra saker som gör dig glad och stolt. På jobbet är det stressigt, men du är van att hantera den här typen av stress och låter dig inte bekommas så mycket. Kvällen blir underhållande men lite sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en person som har svårt att veta vad du vill, men när du väl bestämt dig kan du uppvisa samma envishet som jordtecknen. Nu har du äntligen kommit fram till vad det är du vill uppnå och du tänker inte ge dig förrän du fått det eller den du vill ha.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons