Fredag 5/4

05 apr, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Dagen handlar om att agera efter sitt samvete. Du är en person som ibland kan blir lite väl hård när du fokuserar på saker som är viktiga för dig. Idag är det risk att du trampar på en hel del ömma tår när du vill uppnå dina mål.

Oxen 20/4-20/5

Du funderar en hel del fram och tillbaka. Du har kommit fram till att du inte är riktigt nöjd med ett beslut som har fattats, men du kan inte riktigt säga varför. Kvällen bjuder på massor av mys och på familjeråd.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här fredagen är du på festhumör. Du har sett fram emot den här dagen länge. Kvällen blir precis det du hoppas på. Månen ger dig massor av karisma och du drar till dig spännande personer. Under kvällen får du en oväntad förfrågan.

Kräftan 21/6-22/7

Du håller dig undan idag eftersom du inte vill visa att du är ledsen. Du är besviken på en vän som har valt att sätta sig själv i första rummet och på så sätt riskera er vänskap. Under eftermiddagen så tröstas du av en kollega. Du är glad att du har hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara den som dina kollegor pratar om. Du hittar på bus och upptåg hela dagen. Är det fin väder tillbringar du gärna eftermiddagen utomhus. Kvällen handlar om kärlek och om svek.

Jungfru 23/8-22/9

Du är ganska förstående mot en vän fast hen gör samma misstag om och om igen. Du kan inte riktigt bli arg på den här personen, men du kan bli besviken. Fredagskvällen blir rolig, annorlunda och bjuder på nya upplevelser.

Vågen 23/9-22/10

Det finns inga villkor som du accepterar idag om de inte går helt i din linje. Du brukar sällan var så här envis, men en influens från jord gör att du vägrar att kompromissa. Under eftermiddagen lyfts ditt arbete upp av en chef och du blir väldigt stolt.

Skorpionen 23/10-21-11

Ibland blir du lite väl ivrig att få som du vill och då kan du driva din idé eller din vilja väldigt långt. Idag uppstår det en situation där du tvingas att antingen backa eller köra över en kollega som brukar ställa upp på dig. Det här kan bli ett svårt beslut.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en härlig men ganska lugn fredag att se fram emot. Det händer inte så mycket i ditt liv just nu och det gör dig frustrerad. Du skulle önska att saker var annorlunda, men du vet inte hur du ska ändra på situationen. Kvällen handlar om en vän och hens vilja att göra nya, spännande saker.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är rastlös och vill upptäcka världen. Just nu duger det inte att vara hemma och ta det lugnt. Den här fredagen handlar om jobbet, om vänner om ett fritidsintresse och om förbjuden passion. Du kommer att uppleva en hel del den här fredagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir inte alltid som man tänkt sig, men idag blir det bättre än du vågat hoppats på. Fredagen handlar egentligen bara om helgen och om att avsluta saker och komma hem så fort som möjligt. Kvällen bjuder på hemmamys och skvaller.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ogillar att anpassa dig efter andra, samtidigt är du en person som inte heller vill sticka ut. Idag tar du ett initiativ som kan ses lite kontroversiellt men det leder dig mot det mål du har satt upp. Du blir modigare och modigare när det gäller att sticka ut och märkas.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons