Lördag 6/4

06 apr, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under lördagen försöker du att skippa vissa saker som du tycker är tråkiga men då reagerar den övriga familjen. Du måste inse att du inte kommer undan utan att ni får göra allt jobb tillsammans. Kvällen bjuder på en konflikt av ett lite udda slag.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en härlig och upplevelserik lördag. Har du möjlighet så besöker du gärna ett museum, en park eller tar en stadsvandring. Det blir en riktig familjedag där du unnar dig både glass, god lunch och lite kultur. Kvällen blir ganska sen men väldigt trevlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dun unnar dig att ta det lugnt den här lördagen. För dig är det viktigt att komma ikapp mentalt efter en ganska jobbig vecka. Under eftermiddagen så kan det vara kalas, släktmiddag eller något annat firande som väntar.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir osäker idag. En vän är väldigt charmig och vill verkligen att du ska tycka om hen men du uppfattar personen som lite falsk och har svårt att se er två bli nära. Du förstår verkligen inte vad hen är ute efter. Hen har aldrig varit så intresserad och inställsam mot dig som hen är nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inser att du vunnit en ny popularitet och det är i och för sig smickrande men också lite jobbigt. Även om du tycker det är kul att bli bjuden på fester, middagar och andra aktiviteter så känner du att det blir lite mycket. Du vill helst spendera kvällen med den enda person som inte är hemma.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns många saker att ta hänsyn till idag så se till att inte stressa. Försök att vara noggrann och räkna med att vissa saker kommer att ta längre tid än de brukar. Under dagen kommer en granne eller bekant med ett förslag som kan spara både tid och pengar för din del.

Vågen 23/9-22/10

Du litar inte fullt ut på vissa personer. Det finns så mycket som kan gå fel idag och du inte vill släppa kontrollen om du inte måste. Under den här lördagen får du även möjlighet att spendera tid med nya vänner i en ny miljö.

Skorpionen 23/10-21-11

Lördagen handlar om val och det kan ta tid för just nu gör Månen dig väldigt velig. Du väger för och nackdelar mot varandra men det enda du kommer fram till är att du är lika tveksam efter din analys som du var innan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vill verkligen inte vara själv den här lördagen, samtidigt så vet du inte vem du vill umgås med. Just nu känner du dig lite utanför och du har svårt att anpassa dig till allt nytt som är på väg in i ditt liv. Ta en dag där du bara skämmer bort dig själv och där du får chans att fundera över framtiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en härlig lördag full av upptåg och upplevelser. Du ser nya miljöer, möter nya människor och njuter av att ha det mysigt. Idag gör du ett fynd som du är väldigt glad över. På eftermiddagen kan det vara kultur och lite ny lärdom som gäller. Kvällen bjuder på en kulinarisk upplevelse.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en skön lördag där du bara njuter. Du ser nya miljöer. Träffar intressanta människor och lär dig lite om en annorlunda kultur. Kvällen tillbringar du tillsammans med dina vänner. Det blir en mysig, men ganska sen lördag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är trött på att hela tiden ta hand om och trösta en vän som aldrig är riktigt glad. Som empatisk Fisk har du svårt att bara strunta i din vän, men hen kan bli lite påfrestande ibland. Under lördagen tar du kontakt med en annan person som triggar din nyfikenhet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons