söndag 7/4

07 apr, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På söndagen försöker du att undvika att blir irriterad på ett antal av dina familjemedlemmar. Din familj, tar plats är jobbig och ställer till problem för dig just nu, ändå är du naturligtvis väldigt glad att ha dem i ditt liv. Kvällen handlar om ett löfte och om något som du önskar dig mer än allt annat.

Oxen 20/4-20/5

Du ser fram emot den här dagen. Den bjuder på spänning på glädje och på en hel del gemytligt skvaller. Under den här dagen kommer du bli väldigt stolt över vad en familjemedlem, släkting eller barn har åstadkommit. Kvällen bjuder på många skratt och massor av god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar inga risker idag. Du är för feg för att vilja vara den som sticker ut just nu. Det är Neptunus som gärna får dig att drömma, men som inte vill gå från dröm till verklighet. Under söndagen får du en fråga av en vän och den frågan får dig att börja fundera på din karriär.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen blir trevlig. Du umgås gärna med dina vänner och du njuter av att kunna ta det lugnt. Det blir en kravlös dag där du gärna ägnar timmar åt en hobby som du har. Kvällen bjuder på en överraskning.

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen handlar om en sport eller en hobby. Det blir en härlig dag där du fokuserar på dig själv och dina egna behov. Du struntar i alla måsten och du undviker allt och alla som har med vardagen att göra.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite seg i starten den här söndagen. Det handlar om att du kommer i säng väldigt sent på kvällarna och oftast måste du gå upp tidigt. Under dagen får du möjligheten att hjälpa en vän genom att dela med dig av ett projekt som du jobbar på.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant och en händelserik dag där du lyckas med saker som du inte brukar lyckas med i vanliga fall. Solen bidrar med att öka ditt driv och din vilja att prestera. Under dagen kan en granne eller bekant vara väldigt hjälpsam om du kör fast.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en underbar söndag att se fram emot. Den här dagen är ett oskrivet blad som du kan förvandla till vad som helst. Under dagen möter du en person som får dig att bli inspirerad på ett konstnärligt sätt.

Skytten 22/11-21/12

Du är lite irriterad på en vän för du tycker inte hen beter sig okej. Du har svårt att konfrontera den här personen direkt utan du lyfter istället ämnet med flera av era gemensamma vänner. Den reaktion som du möter är kanske inte den respons som du vill ha.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om dig och om något som du älskar att göra. Det blir en spännande dag full av utmaningar och segrar. Du inser att du är i bättre form än du trodde och det gör dig väldigt stolt. På kvällen passar du på att fira dina personliga framgångar med din familj.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen är aktiv, intressant och väldigt nervös mellan varven. Du deltar i ett evenemang av något slag. Under dagen ser du en hel del nya saker som imponerar på dig och som du vill ta med tillbaka till din vardag.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska lugn söndag. Du har inte så mycket energi att orka göra saker just nu så därför drar du dig lite undan både dina vänner och din familj. Du känner att du saknar motivation och att du bara vill få vara ifred. På kvällen får du nyheter som piggar upp dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons