Tisdag 9/4

09 apr, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen samlar du mod för att fråga något som du länge velat ha svar på, men inte riktigt våga säga högt. Du kommer att bli förvånad eftersom det svar du får är mycket mer positivt än det du förväntat dig. Ibland lönar det sig att testa sina gränser.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen kommer verkligheten ikapp dig igen. Visst blir det en mysig dag på alla sätt, men den blir också stressig och rätt så utmattande. Det blir en tidig kväll i soffan. Under dagen får du en positiv feedback på ett projekt som du just dragit igång.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns saker som du bör fundera noggrant över innan du tackar ja till ett evenemang. Hur kul det än vore att vara med så inser du ganska snart att du varken har tiden eller orken att engagera dig i mer saker. Kvällen bjuder på ett oväntat förtroende.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte lika kaxig idag som du varit tidigare. Plötsligt har du insett hur mycket som står på spel och det kan göra att du blir ganska allvarlig. En kollega saknar ditt vanliga, snurriga och lite bitska jag. Du blir rörd av hens omtanke när hen frågar hur det är med dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag tar du tag i flera olika projekt samtidigt. Som Lejon gillar du att ha fullt upp, men den här dagen blir onödigt rörig eftersom du har svårt att hantera allt på samma gång. En kollega hjälper dig att strukturera och du är evigt tacksam över att hen är så driven och organiserad som hen är.

Jungfru 23/8-22/9

Det är onödigt att säga vad du tänker och tycker om det inte är något positivt. Du bör inte ljuga, men du kan helt enkelt undvika att ventilera dina åsikter öppet. Jordtecknen är kända för sin ärlighet men knappast för sin känsla för diplomati.

Vågen 23/9-22/10

Du duger, det är det första du ska säga till dig själv varje dag i spegeln. Just nu är du inne i en svacka då ditt självförtroende inte är på topp. Du känner dig lite låg och du behöver peppas. En kollega ser hur det är fatt med dig och göt sitt bästa för att få dig att må bättre.

Skorpionen 23/10-21-11

Det är din nyfikenhet som skapar nya möjligheter för dig idag. Tack vare att du genuint är intresserad av det du håller på med så vinner du fördelar och växer i ditt sätt att jobba. Idag får du massor av uppmuntran från en av dina chefer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du brukar sällan bli arg utan du bli istället ledsen eller sur. Idag trampar en kollega återigen på en öm tå och till sin förvåning får hen en rejäl utskällning av dig. Du har humör och just nu förstärks det av energin från Solen.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om fokus och om att klara det du förutsatt dig att klara. Dt blir en bra och innehållsrik tisdag där du får möjligheten att jobba med någon som du tycker är spännande. Hen är svårläst och det gör dig intresserad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du närmar dig slutet på ett projekt och det tycker du är jätteskönt. Det har varit en tuff tid med många utmaningar, men nu i efterhand så känns det här projektet inte alls så jobbigt. Nu hungrar du efter nya, spännande uppgifter.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är dy extra glad utan att veta varför. Det ligger vår, spänning och kanske lite flirtande i luften. Dina känslor har dragit iväg med dig igen, men inte alls i den riktningen som du trodde att de skulle ta i slutet av förra sommaren. Situationen har ändrats och det har även dina känslor gjort.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons