Onsdag 10/4

10 apr, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns inga gränser för vad du kan åstadkomma just nu. Du har energi, vilja och en härlig kreativitet i ditt horoskop just nu. På jobbet ställs du inför en ny typ av utmaning som kan komma att kosta dig lika gärna som den kan löna sig.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att vara rak i en känslig situation. Här hjälper det inte att linda in sanningen i bomull, den kommer ändå att göra ont så det är bättre att du hanterar den som ett plåster och drar allt på en gång så går smärtan över fortare.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är trött och irriterad på en kollega som aldrig kan hålla tiden. Hen har en tendens att komma med riktigt dåliga bortförklaringar och idag tar hen just de förklaringarna till en helt ny nivå. Kvällen bjuder på aktivitet.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du på ett strålande humör. Du charmar din omgivning och får alla i din närhet att må bra. Under den här dagen tar du mod till dig att göra något som du aldrig brukar göra i vanliga fall. Kvällen blir intressant och underhållande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har slutat tro på en berättelse som du har hört och lagom till du har bestämt dig för att det är en skröna kommer det fram bevis för den här historien. Du lär dig att sanningen inte är så enkel utan att ibland kan man få sig en överraskning.

Jungfru 23/8-22/9

Du trotsar en vän när hen försöker få dig att göra något du ogillar. Du tänker minsann inte vara den som finner dig i att bli tvingad att göra obehagliga saker. Ibland kan det vara bra, särskilt för jordtecknen, att utmana sig själv en smula.

Vågen 23/9-22/10

Dagen till ära får du möjlighet att styra upp ett projekt som du tycker är jätte intressant. Du blir nöjd över den positiva respons som dina initiativ får. Efter jobbet funderar du på att skämma bort dig själv lite. Du tycker du förtjänar vardagslyx.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra onsdag där det är högt till tak och du kan lyfta både små och stora problem till din chef. Hen har vuxit som chef den senaste tiden och har lärt sig både att delegera och att lyssna bättre. Kvällen bjuder på lite annorlunda underhållning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen blir ganska medioker. Du har mycket som du vill hinna med men inte riktigt orken att prestera så bra som du skulle behöva för att klara dina ambitioner. Under kvällen får du höra av en vän att hen äntligen har tagit ett avgörande beslut.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir bra med lite stressig. Du hinner inte riktig med allt du tänkt dig utan du kan räkna med lite extraarbete hemma på kvällen. Idag får du oväntad hjälp från en kollega som du tidigare samarbetade jättebra med men som den senaste tiden har uppför dig lite underligt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du fiskar efter information idag och det är kanske inte är så enkelt som du trodde från början. Den här onsdagen får du möjligheten att reparera ett fel som du gjort. Kvällen blir ganska lång men väldigt givande. Den kan avslutas med en middag eller en pubrunda med dina vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar små steg i rätt risktagning och du är stolt över dig själv. Du har insett att du ä på väg att begå ett misstag och nu tänker du rätta till det genom att ändra något som har med framtiden och karriären att göra. Du har plötsligt insett vad det är du vill.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons