Torsdag 11/4

11 apr, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns inte mycket du kan säga till försvar den här torsdagen. Du gjorde fel och det vet du om så det är du som bör be om ursäkt. Under den här dagen dyker det också upp en inbjudan till en fest i helgen men du vet inte om du har lust att gå.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir stressig och du är irriterad på en kollega som alltid inkräktar på ditt område. Du försöker att prata med hen och resonera, men det går inte som du tänkt dig. En bra idé är att gå iväg med någon du gillar på rasten så slipper du jobbet ett tag. Kvällen blir mysig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det fins en risk att du gör något ogenomtänkt idag. Du har så lätt att bli impulsiv nu när Månen influerar dig extra mycket och då både säger och gör du saker utan att tänka efter. Idag är en bra dag att shoppa saker inför sommaren, du bra flyt med materiella fynd.

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen närmar du dig ett känsligt ämne. Du har provat att lyfta det här ett par gånger men resultatet har inte blivit riktigt det du förväntat dig. Personen du vill ha den här diskussionen med undviker allt som är tungt eller tråkigt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tycker att en vän ställer sig in lite väl mycket hos någon som ligger dig nära om hjärtat. Problemet är att du inte vet hur du ska säga att du blir irriterad. Din vän har egentligen inte korsat några gränser eller gjort fel, det är bara du som tycker att det blivit lite intimt mellan dem.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns inga gränser för vad du kan uppnå idag. Du är modig tack vare Solens position och du vågar vara annorlunda. På jobbet har du massor av idéer och de blir väl mottagna. Dina kollegor tycker du är full av inspiration.

Vågen 23/9-22/10

Du driver på dig själv idag och det är bra. Det är sällan som du orkar vara så målmedveten som du är just nu. Du har en plan och för att förverkliga den krävs det både hårt arbete och tålamod. Kvällen bjuder på massor av aktiviteter.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite ledsen för en väns skull. Hen har haft otur i väldigt mycket den senaste tiden och du skulle vilja göra något för att hen ska må bättre. Under eftermiddagen och kvällen har du möjlighet att träffa en annan vän som du inte ser allt för ofta.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite väl i farten den här torsdagen. Du är glimrande, charmig och inställsam. Du vill att både dina vänner och dina kollegor ska tycka om dig lite extra mycket så du anstränger dig för att gör dem glada.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tvingas tacka nej till en middag eller fest som du gärna velat gå på men som du inte kan delta i för att du är upptagen med annat. Du blir verkligen besviken, men ditt andra åtagande är viktigare och kan inte avbokas.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intensiv torsdag där du tvingas erkänna att du ibland har fel. Din kollega tycker inte som du och det kan uppstå en del hetare diskussioner på eftermiddagen där du till slut backar och medger att du hade fel.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är nöjd fram till du inser att festen eller middagen som du ett fram emot inte kommer att bli så som du tänkt dig. Den enda person som du vill ska komma kan inte närvara och det gör att du själv funderar på att dra dig ur. Saker kan ändras så ge inte upp hoppet riktigt än.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons