Fredag 12/4

12 apr, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Den här fredagen blir ganska rolig. Du ägnar dagen åt att retas med en person som du egentligen gillar, men som är tacksam att små kivas med. Kvällen handlar om något som du brinner för. Det kan vara en hobby, en sport eller en aktivitet av något slag.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir lite rörig. Du har lovat att genomför ett projekt med en vän, men då vill du slippa känna dig stressad så du ägnar morgonen åt att stöka undan alla måsten i raskt tempo. På eftermiddagen är du kreativ.  Kvällen ägnar du åt praktiska saker och åt fredagsmys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt pigg på att samarbeta med en person som inte är riktigt lika entusiastisk. Du vet att den här kollegan föredrar att vara själv, men du ser det som en bra möjlighet att komma hen lite närmare. Kvällen blir lugn men trevlig.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir lite monoton. Du har tröttnat på jobbet och inget känns längre roligt eller inspirerande. På eftermiddagen får du chansen att visa en kollega precis hur mycket du villig att offra för att få en chans till mer ansvar. Kvällen handlar om fest på ett eller annat sätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag bestämmer du dig för att vara den som kommer med ett förslag på aktivitet. Om du vill få med en speciell person är det bra om du föreslår något som inte innefattar att bara hänga tillsammans. Hitta på en aktivitet så som bio, middag eller filmkväll.

Jungfru 23/8-22/9

Du är rastlös den här fredagen. Du försöker fokusera dig på jobbet men dina tankar glider hela tiden iväg på annat. Du inser att du är lite less på det mesta som rör arbetet så här i slutet av veckan. På kvällen umgås du gärna med dina vänner.

Vågen 23/9-22/10

Din fantasi är på topp just nu. Du har massor av olika förslag på jobbet och din chef är imponerad över din uppfinningsrikedom. Se bara till att du inte får för lite tid att genomför dina planer. Risken är att du slarvar när du stressar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt fokuserad på en liten, liten detalj idag. Det kan till och med bli så att du helt glömmer bort tiden bara för att du vill få ordning på den här saken. Kvällen bjuder på arbete som har med en hobby att göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du skäms över en kollega som alltid är den som ska synas mest. Det handlar om att hen lätt tar över en grupp på ett icke charmigt sätt och det gör hen idag. Försök att lyfta det här ämnet på ett fint sätt. Hen kan vara lite känslig mot kritik.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska lugn dag på jobbet och du ser fram emot en lika lugn kväll hemma. Inget kan locka dig utanför dörren om de inte har en väldigt bra idé på vad ni ska göra. På kvällen känner du dig dragen till en person som du har en underlig men fängslande relation till.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är saknad den här fredagen. Den kan vara av dina kollegor om du är borta eller av dina vänner som tycker att de ser alldeles för lite av dig. Idag hör en person av dig med ett konkret förslag som kan ge stora pengar på sikt. Frågan är om du har tid att nappa på idén?

Fiskarna 19/2-20/3

Du inser att du måste vara lite på så att du inte glöms bort. Det finns en person som du gärna spenderar tid med men hen är en fri själ och vill ofta hitta på aktiviteter med många vänner samtidigt. Ikväll finns det möjlighet att du kan få lite tid ensam med hen i slutet av kvällen.

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons