Söndag 14/4

14 apr, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir lugn och harmonisk. Just nu känner du dig rätt så trygg med dig själv och du vet vad du vill ha ut av den närmaste framtiden. Idag kan vara en bra dag att försöka ta dig lite närmare ett mål som du har.

Oxen 20/4-20/5

Du är oroad för en massa saker, men under söndagen verkar många pusselbitar falla på plats och vissa problem löser sig helt av sig själva. Du får positiva nyheter som rör ett projekt den här dagen. Kvällen kretsar kring familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte på humör för skvaller idag, men du har en vän som helt enkelt inte kan låta bli att vidarebefordra information oavsett om du vill ha den eller inte. Under dagen möter du en person som fullkomligen tar andan ur dig.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner en stark oro den här söndagen. En släkting håller på att knyta ihop ett projekt och du vill verkligen veta vilka som kommer ha möjlighet att vara med. För dig är det väldigt viktigt att en person inte uteblir, det skulle förstöra hela det här evenemanget för din del.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om val. Du står inför ett ganska omfattande beslut och du funderar på att tänka i en helt ny riktning. Det finns en person som är på väg att glida ifrån dig och du vet inte hur du ska förhindra dig. Använd dig av din uppfinningsrikedom och din charm så kommer det bli bra.

Jungfru 23/8-22/9

Idag är du inte alls så angelägen om att påbörja något nytt projekt. Du behöver en dag där du kan vila upp dig och den här söndagen passar utmärkt till det. Under dagen väntar nyheter om ett projekt som du är väldigt mån om att få i gång.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir annorlunda men rolig. Du utnyttjar viss kunskap som du har till din fördel. Under dagen får du möjligheten att visa upp dig i ett lite mer officiellt sammanhang. Kvällen bjuder på många skratt och en rolig vändning.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en hel del att fundera på den här söndagen. Du har tagit ett stort steg i rätt riktning, men nu krävs det lite mer om du helt ska kunna styra upp saker så som du tänkt. Under dagen får du en del värdefulla tips av en vän eller släkting.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns något som gör dig frustrerad i ditt liv just nu. Det handlar om en relation som inte blir så som du hoppats på. Något fattas och du kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som är fel. Kanske är det dags att tänka framåt istället för att grubbla över det som varit.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en tuff och utmanande men härlig söndag. Du lägger ned tid och engagemang på ett fritidsintresse eller en idrott den här dagen. Din hängivenhet belönar sig och du lär dig nya saker. På kvällen tror du att du är för trött för någon aktivitet, men en eller flera vänner är av en annan åsikt.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att ta det lugnt. Du har haft en tuff vecka som du lägger bakom dig och nu är det dags att gå vidare mot nya mål. Kvällen bjuder på hemmamys med familjen. Lite planering inför semestern blir grädden på moset den här dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du slits verkligen mellan olika intressen just nu. När det kommer till kärleken är du väldigt osäker. Du är mitt uppe i en inre konflikt där du har svårt att välja mellan det som är tryggt och bekant och det som verkligen lockar dig, men som är mycket mer riskabelt än det du har idag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons