Måndag 15/4

15 apr, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På måndagen får du höra nyheter som gör dig upprörd. Det handlar om att någon varit snabbare på att verkställa en plan som du har. Nu inser du att du är försent ute och det irriterar dig väldigt mycket.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir lite konstig, men ändå trevlig. Du lyckas genomför ett par mindre projekt och samtidigt får du möjligheten att skapa. När det gäller kärleken så händer det inte så mycket i ditt liv som du skulle önska.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett strålande humör för att vara måndag. För dig handlar den här dagen om att komma vidare och om att pröva nya vägar. Det blir en givande dag och än ännu mer givande kväll. Ett rykte som någon fört vidare förvånar dig.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du på ett strålande humör. Du har varit, för dig, ovanligt framåt och det lönade sig. Nu är du lite osäker på hur du ska fortsätta, men du njuter av segern för tillfället och funderar på nästa strategi vid ett senare tillfälle.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är irriterad och svartsjuk, mer än du vill medge för dig själv. Du har insett vad en person betyder för dig och nu känns det som om hen är utom räckhåll. Sluta sura och ta tag i situationen istället Här är det envishet och initiativförmåga som gäller. Du kan fortfarande nå dit du vill om du bara försöker.

Jungfru 23/8-22/9

Du är nog så envis idag och det gör att en kollega väljer att strunta i att prata med dig. Hen anser att du är omöjlig att resonera med så hen tar ett kliv tillbaka istället. Under eftermiddagen fullföljer du ett ganska omfattande projekt.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en väg ut ur det här tumultet, men den kräver ditt diplomatiska kunnande och din förmåga att kunna hitta lösningar på de mest trassliga problem. Under eftermiddagen är du gärna utomhus om vädret samarbetar.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om löften och om att visa respekt mot sina kollegor. Du vet att du gått bakom ryggen på en person och det är inget som du är så stolt över. Nu försöker du kompensera den här personen genom att vara extra omtänksam.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu händer allt och ingenting i ditt liv och du stormtrivs. Det är drama, svartsjuka och en hel del intriger vilket du finner ganska roligt. Under dagen drabbas du själv av ett bakslag vilket du inte finner lika kul.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lyckligt ovetande om vad det är som pågår bakom kulisserna. Det finns så mycket som du skulle bli chockad av att få höra så dina vänner ger dig den friserade sanningen istället. De vet att du är rättvis av naturen och att du skulle bli upprörd om du visste vad som hänt.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att ta initiativ och att vara riktigt målmedveten. Det blir en intensiv och underlig dag där du gör saker som du inte brukar göra och undviker det du i vanliga fall gillar. Under eftermiddagen får du information om en resa.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite försiktig i dina uttalanden när det gäller dina känslor. Du kan inte vara hundra procent ärlig utan att såra din vän och då undviker du helt enkelt sanningen. Fakta är att du varken vet ut eller in när det kommer till dina känslor.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons