Tisdag 16/4

16 apr, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen har du svårt att säga nej till en bekant som vill att du ska hjälpa till. Du har ingen riktigt bra förklaring till varför du inte skulle ställa upp, förutom att du inte vill. Kvällen handlar om att tänja på gränser.

Oxen 20/4-20/5

Du är på ett lite konstigt humör just nu. Du känner dig både glad och irriterad på samma gång. Under tisdagen får du positiva nyheter som rör jobbet. Du inser att du kommer få en ökad frihet och en möjlighet att välja mer fritt bland dina arbetsuppgifter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns bara en massa problem i din väns liv just nu och hur du än gör så hjälper varken råd eller tips. Hen har trasslat in sig ordentligt den här gången och du inser att det bästa du kan göra är att inte lägga dig i.

Kräftan 21/6-22/7

På tisdagen blir du arg på en vän som fått dig att göra något som du egentligen inte vill göra. Det handlar om din personliga integritet och du tycker att din vän trampar på den. I övrigt en bra och givande dag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du mest frustrerad. Du tror att det finns något mer mellan två personer än det gör och det är den taken som får dig att se rött. Vakna upp, det du ser är inte sant, du har fortfarande chansen att göra något åt situationen.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir knäpp på alla konstiga människor omkring dig just nu. Hur du än försöker så fattar du inte hur de tänker. Det verkar helt enkelt som om de här personerna kommer från en annan planet. Det handlar om kulturkrockar och om fördomar från både ditt och deras håll.

Vågen 23/9-22/10

Det blir inte som du tänkt dig den här tisdagen, men det är nog tur för då skulle du få jobba betydligt mer än du får idag. Tacka din lyckliga stjärna att inte dina förväntningar slog in. Kvällen bjuder på ett udda nöje.

Skorpionen 23/10-21-11

Det kommer att bli som du vill om du bara har tålamod. Det är när du blir hetsig som saker går fel. Här är det is i magen som gäller. Under den här tisdagen får du ett förslag som kan generera en nätt vinst på sikt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du känner dig bortglömd av din vän och försöker påpeka vilken konstig relation ni har, men det går inte så som du tänkt dig. Under den här dagen får du höra nyheter som gör dig lite fundersam. Det handlar om en vän och hens kompis.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen försöker du vara lagom social, men du blir lite fundersam. Du blir uppdaterad på en hel del skvaller och du inser hur mycket du missar genom att helt fokusera på jobb och karriär. Trots det så blir det en lyckad kväll, särskilt när du får spendera tid med en viss person.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en del saker som du bör ta hänsyn till innan du dömer din kollega. Hen har haft det svårt och nu gäller det att fokusera framåt istället för att gräma sig över det som varit. En glad nyhet som rör en vän eller släkting förgyller din kväll.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite försiktig i ditt sätt att hantera olika situationer just nu. Du vill inte skrämma en person som du har börjat komma närmare. Hen är lite nyckfull och det vet du om. Idag tar du ytterligare ett steg mot att lära känna den här personen lite mer på djupet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons