Onsdag 17/4

17 apr, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att anstränga sig och visa att du kan. Det har varit en lat vecka fram till nu, men idag är det prestation som gäller. En vän hjälper dig att få insikt i hur du ska kunna nå dina mål både kort och långsiktigt.

Oxen 20/4-20/5

Du är ganska rörd över omtanken som en vän eller kollega visar dig idag. Ni har mycket att tacka varandra för men framförallt så vet du att du kan lite på den här personen i både med och motgångar. Kvällen blir trevlig men för sen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du drar dig undan för att få vara lite för dig själv idag. Det har varit en hel del intriger både privat och på jobbet och nu vill du ta dig tid att fundera över dem. Du är orolig att du målat in dig i ett hörn på grund av en till synes vit lögn.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant onsdag som ger dig mer information än du egentligen vill ha. Du är en drömmare och du föredrar att drömma framför att konfronteras med verklighetens bistra sanning. Idag kommer du inte undan, du måste bekänna färg.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra dag då du får umgås med roliga människor. Du njuter av den här dagen även om du börjar tycka att en person som du betraktar som en ytlig vän blir lite väl påflugen. Hen kräver ständigt din uppmärksamhet och du känner att du blir irriterad.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om ett rykte som växer till enorma proportioner. Det är tveksamt om det ens finns någon sanning i det här ryktet från början, men det finns en möjlighet att lögnen formar sanningen och tvingar fram en händelse som annars kunde ha undvikits.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir rolig och omväxlande. Du lär dig nya saker och du känner du utvecklas både kunskapsmässigt och i en ledande roll. Det tar tid att våga ta plats, leda och även vid vissa tillfällen styra.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här tisdagen satsar du på din kreativitet. Du har ett jobb eller en hobby som ger dig utrymme att vara konstnärlig och idag ger du dig själv både tiden och möjligheten att utforska den här delen av ditt yrke lite mer ingående.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir rolig, intressant och väldigt intensiv. Du umgås mycket med familjen, kanske på en kortare utflykt eller en resa. Den här är en dag att upptäcka nya saker, inte att oroa sig för det du lämnat bakom dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir förvånad idag när en person kontaktar dig. Hen brukar sällan höra av sig och är nästan aldrig särskilt social med dig. Nu verkar något ha förändrats och du är väldigt nyfiken på vad det är den här personen är ute efter.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en viss tvekan hos ditt tecken just nu. Allt är inte så klart som du vill låta påskina, tvärtom så tvekar du när det gäller många frågor. Har du en partner kanske du ska diskutera dina tankar med hen. Kvällen blir informativ och lite tråkig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar flera initiativ idag och det lönar sig. Äntligen tror du att du löst den där gåtan som du grubblat över så länge, men det visar sig inte vara fullt så enkelt som du tror att det är. Ett besked av något slag gör dig lite förbryllad.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons