Torsdag 18/4

18 apr, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en härlig torsdag där du tar hand om sig själv och njuter av att vara utomhus så mycket som du kan. Den här torsdagen får du höra nyheter som både förvånar och gläder dig. Under dagen kommer du på något som du glömt.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir stressig men givande. Det är så mycket som du ska hinna med, men med lite god planering så hinner du allt. Under torsdagen tar du tag i en mängd olika projekt som har med hushållet att göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingar dig själv att försöka se båda sidorna av ett problem trots att du tycker att din vän inte är särskilt vettig i sina argument. Under dagen försöker du kontakta en person som du verkligen saknar men som du träffar alldeles för sällan.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte rädd för att säga nej, tvärtom tycker du att det är lite kul att sätta dig på motvärn. Under den här dagen får du nyheter om jobbet och det kan komma att innebära en förändring i dina arbetsuppgifter framöver.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är arg på en person som du tycker har gått bakom din rygg. Det är en eller flera nära vänner som på ett eller annat sätt har svikligt dig. Under den här torsdagen pratar du öppet om dina känslor och du lyckas reda ut den här trassliga historien och förlåta dina vänner.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen blir annorlunda på ett bra sätt. Det kan vara nya saker som du gör på jobbet, du går kanske en utbildning eller så ägnar du dagen åt att förbereda och påsk mysa. Under den här torsdagen kan du få information om en bekant eller granne.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som ofta hamnar i mitten i olika intriger och så är även fallet idag. Du hamnar mitt emellan två personer som båda betyder mycket för dig men som har svårt att hålla sams sinsemellan. Kvällen bjuder på en del frågeställningar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du slits mellan olika intressen just nu. Det finns mycket du vill göra, men inte så mycket tid att genomföra alla projekt på. Under den här torsdagen får du möjligheten att förändra något som har med en släkting att göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen bjuder på äventyr och bra shopping. Du upptäcker nya platser och du njuter av livet. Det enda molnet på din himmel är en vän som är dålig på att höra av sig. Hen verkar ha fullt upp med annat just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är utmattad själsligt och fysiskt den här torsdagen, men du mår toppen. Det har varit en intensiv men rolig vecka även om du det blivit lite för många sena kvällar och lite för lite sömn. Idag brottas du även med starka känslor som du försöker att undantrycka.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen handlar om att slappna av och att ta det lugnt. Det har varit mycket på jobbet så har du möjlighet så är du ledig den här torsdagen. Under dagen tar du dig an ett ganska omfattande utomhusprojekt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt kluven i dina känslor just nu. Under den här veckan har ditt liv ställts på sin spets och du inser att du måste välja, någon som du verkligen inte vill. Det är omöjligt att ha och äta kakan samtidigt och det märks inte minst när en vän ställer dig mot väggen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons