Fredag 19/4

19 apr, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir rolig men du hinner inte med allt som du planerat att göra. Det är för många projekt som du bollar med samtidigt för att du ska bli effektiv. Under den här dagen får du höra ett rykte som gör dig både upprörd och intresserad på samma gång.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen handlar om familjen och om hemmet. Om du är ledig blir det en pysseldag eller en dag ute i naturen. Det finns vädret får dig att slappna av och njuta av dagen. Kvällen handlar om god mar och roliga historier.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du känner dig stressad utan att veta varför. Det är inte så mycket som du måste hinna med den här fredagen, men det finns en hel del som du vill hinna med. Det mesta handlar om god planering och om att vara lite försiktig i ett uttalande som du gör.

Kräftan 21/6-22/7

Du är stressad över den situation som du befinner dig i. Du känner så starkt, men du vågar inte visa dina känslor för att du är rädd att förstöra det du redan har. Månen förstärker dessutom allt som har med känslor att göra och bara tanken på hela situationen gör dig matt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag känns livet lite bättre. Du har insett att du kan bli vansinnigt svartsjuk och det är en känsla som du är inte så stolt över. Dina vänner försöker få dig att tänka framåt och inte älta för mycket i det som varit. I övrigt en harmonisk och lagom social dag.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om små och stora beslut som har ed din framtid att göra. Även om du inte jobbar så kretsar dina tankar en hel del kring just arbete och utbildning. Underdagen lyckas du göra ett riktigt bra fynd.

Vågen 23/9-22/10

Du avskyr när det är för mycket intriger omkring dig och det är det just nu. Hur du än försöker att medla och få dina vänner att hålla sams så lyckas du mest att förvärra situationen som är väldigt känslig.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här långfredagen är du gärna ut i det vackra vädret. Du har en hobby som betyder mycket för dig och du ägnar större delen av dagen åt att utforska nya sätt att uttrycka din konstnärliga och känsliga sida.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du försöker att öppna en dialog med en vän, fast du känner att hen inte är riktigt ärlig. Du vet inte vad som hänt när du inte är där, men du misstänker att det är något som hen döljer. I övrigt en rolig och inspirerande dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är bortbjuden den här fredagen och att inte gå är inte ett alternativ. Försök att sova ut eller ta dig en siesta på dagen om det är möjligt. Du behöver vara utvilad för ännu en sen kväll väntar. Det blir en kväll som bryter gränser och skapar historia.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tenderar att välja fel väg idag. Du skulle inte sagt ja till en utflykt eller resa, men du kände att du inte riktigt hade ett val och nu ångrar du dig lite eftersom det finns en del du skulle behöva hinna med hemma.

Fiskarna 19/2-20/3

Det är mycket känslor i Fiskens tecken just nu och du har svårt att riktigt veta vad du känner för vem. Du slit mellan det mjuk, trygga och varma och det passionerade, vilda och utmanande. Vem har sagt ätt kärlek och känslor är enkla.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons