Lördag 20/4

20 apr, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du myser med familj och vänner den här dagen. Mycket kretsar kring ett fritidsintresse som du har men även kring god mat och värme. Det blir en underbar dag där du verkligen får möjligheten att njuta av lugn och ro.

Oxen 20/4-20/5

Inledningsvis känns dagen lite stressig, men det mynnar ut i en trevlig eftermiddag och kväll. Du har lite svårt att sova på nätterna så den kn hända att du är trött den här påskaftonen, men du gör ditt bästa för att dölja det och för att enbart visa en positiv sida av dig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt försiktig när du försöker att ge råd till en extra känslig vän just nu. Poängen med det här rådet är att hen tar åt sig och lyssnar på dig, men det kommer inte att fungera om hen känner sig ifrågasatt. I övrigt en mysig och harmonisk dag.

Kräftan 21/6-22/7

Du är både lycklig och lite stressad på samma gång just nu. Det är så mycket som händer med dig att du inte riktig vet vart du ska börja fundera över situationen. Ibland kan det vara bra att bara njuta av nuet och inte grubbla så mycket överframtiden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har bestämt dig för att inte ge upp. Bara för att vissa saker inte blivit som du tänkt dig betyder det inte att du tänker kasta in handduken. Du kommer att slåss för det du vill ha, du använder dig av din charm, din omtänksamhet och din humor. Ingen kan motstå ett Lejon på jakt i längden.

Jungfru 23/8-22/9

Du grälar en hel del med en familjemedlem den här påskaftonen. Det är egentligen inget allvarligt utan bara ert vanliga smågnabb. Ni har en tendens att gå varandra på nerverna. I övrigt en underbar påskafton.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att ha viljestyrkan att säga nej när du inte orkar mer. En släkting kan vara oerhört krävande och det kanske är bra om du sätter ned foten och markerar ditt allmänna missnöje med hen. Under påsken får du också fantastiska nyheter och en härlig överraskning.

Skorpionen 23/10-21-11

Du laddar för både mat och trevligt umgänge den här påskaftonen. Du är egentligen inte så mycket för traditioner, men just nu känner du att du vill vara lite som alla andra och njuta av god mat, för mycket godis och påskmys.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du gör rätt i att inte grubbla så mycket på det du inte kan påverka. Det som sker på en annan plats får du ta tag i vid ett annat tillfälle, det här är din dag att njuta, äta god mat och unna dig allmän lyx. Det blir en underbar påskafton fylld av överraskningar.

Stenbocken 22/12-19/1

Känslor är något som är svårt att styra över särskilt för jordtecken som inte gillar det som är ologiskt vilket känslor tenderar att vara. Den här påskaftonen skjuter du alla funderingar åt sidan och njuter av traditioner och massor av godis. På kvällen får du en fin komplimang.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir underbar på ett ganska harmoniskt sätt. Du njuter av nuet och du funderar inte så mycket på framtiden. För dig är det viktigt att kunna koppla bort jobbet och alla bekymmer som har med det att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Påskaftonen blir familjär och mysig. Du ägnar dagen och kvällen åt att umgås med familjen. En nära vän och du verkar vara osams. Det har hänt något mellan er som tänjer på gränserna för vader vänskap kan klara. En annan person har krupit in under skinnet på dig, du kan inte tänka på annat än hen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons