Söndag 21/4

21 apr, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen försöker du ta kontakt med en vän som du inte träffat på länge. Du känner att du har tiden att återuppta er kontakt och din vän blir glad att höra av dig. Ni har en sådan relation att ni kan vara ifrån varandra länge men när ni träffas är allt som förr igen.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen är du utomhus så mycket du kan. Det blir en mysig dag som handlar om våren, livet och att njuta av stunden. Den här söndagen hjälper du en vän med ett komplicerat dilemma. Under kvällen är det familj och hemmamys som gäller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar dig själv på lite förstort allvar just nu. Visst är det bra att ha ambitiösa planer, men det är ännu bättre att leva här och nu. Under söndagen ägnar du dig gärna åt ett fritidsintresse som du har. Du tycker det är skönt att komma bort lite från vardagen.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu njuter du av livet och av att umgås med en viss person. Saker har kanske inte gått så som du hoppats den här påsken, men du har varit modig och vågat öppna upp dig och det tycker du känns skönt. Du har inte gett upp hoppet om dig och en viss person, du har all tålamod i världen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du märker att dina känslor blir starkare för varje dag, men du är osäker på om de är besvarade och du vill inte blir sårad. Den här dagen och kvällen blir märklig, nästan lite drömsk men härlig. Du går in i en bubbla där du bara är i nuet och struntar helt i framtiden. Du vågar visa mer av dina äkta känslor.

Jungfru 23/8-22/9

En vän finns vid din sida och det betyder en hel del för dig nu när du är på väg att fatta ett ganska avgöraande beslut som rör framtiden. Du har länge oroat dig för att du går för fort fram med en viss relation, men din vän övertygaar dig om att det är bra att vara impulsiv.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om relationer om att våga vara sig själv och inte hela tiden försöka vara andra till lags. Det blir en bra dag som får dig att växa. Du lär dig nya saker och du upplever nya miljöer. Kvällen handlar om ett förtroende.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir konstig, minst sagt. Du är involverad indirekt i drama på flera hålla och du vet inte riktigt hur det har gått till. Vad du själv känner i sammanhanget är ganska oklart, men du har svårt att ge dig hän eftersom du är rädd för dina känslor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen och kvällen blir väldigt invecklad. Det är starka känslor, passion och svartsjuka som styr den här dagen. Du vet att från och med idag så kommer många saker att ändras och inget kommer längre att vara som det varit innan.

Stenbocken 22/12-19/1

Även om allt till ytan är som det ska är det något som inte är rätt och du kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som ändrats. Du försöker att reparera den skada som uppstått, men någonstans vet du att det bara kommer att blir en temporär lösning på ett permanent problem.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen handlar om ett fritidsintresse som du har. Du passar på att vara uttomhus så mycket du kan och träffar gärna kompisar. Om du jobbar blir det en lugn dag då du kommer i kapp med många saker.

Fiskarna 19/2-20/3

För Fisken är livet väldigt komplicerat just nu. Precis när du trodde att du hade kontroll över dina känslor så skenar de iväg i en väldigt oväntad riktning. Just nu har du svårt att kontrollera dig, du agerar instinktivt och väldigt känslofyllt. Du har insett att inget är självklart i ditt liv längre.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons