Tisdag 23/4

23 apr, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen försöker du överkomma vissa problem som är relaterade till ett personligt drama med flera inblandade. Du har plötsligt hamnat i hetluften och du vet inte riktigt hur det gick till. Kvällen bjuder på en överraskning.

Oxen 20/4-20/5

Du är oroad för att göra fel. Det finns många punkter som du kan få nedslag på den här tisdagen, men som tur är så har du marginalerna på din sida och allt går över förväntan. Undereftermiddagen väntar riktigt goda nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du trotsar en vän genom att genomföra en tyst protest. Det är inte ens säkert att din vän inser att du är irriterad på hen. Hen är inte så bra på att tyda signaler och det gör att du måste vara tydligare om du vill få hen att förstå vad du känner.

Kräftan 21/6-22/7

Tillbaka på jobbet igen och du känner dig nästan kränkt över att det är vardag. De senaste dagarna har varit en dröm för dig och nu måste du börja ta saker lite mer allvarligt. Det drar ihop sig till en kompitensprövning av något slag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte särskilt oroad den här tisdagen, tvärtom så gillar du oddsen. Det blir en rolig och kreativ dag där du upplever en massa saker. Under dagen passar du på att markera ditt revir när det gäller något som du bryr dig om och som du vill ha för dig själv.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att starta upp igen. Efter en långhelg är det alltid lite segt att komma ingång och den här påsken har varit väldigt lång. Under dagen kommer en chef med ett förslag som du ogillar starkt, men du håller masken bra.

Vågen 23/9-22/10

Det är inte lätt att säga nej när det enda du vill är att säga ja. Du har alltid haft svårt att neka dem du bryr dig om någonting och just nu, med Månen i den placering som den är så är det ännu svårare att neka människor som står dig nära en tjänst.

Skorpionen 23/10-21-11

Det handlar om självförtroende och om att ge ett intryck av att du vet vad du håller på med trots att du känner dig väldigt osäker. Under dagen får du möjligheten att vara lite mer flexibel när det kommer till uppgifter av olika slag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant dag där du forskar i olika ämnen som rör framtiden och nuet. Du har kommit fram till att du faktiskt inte alls vet vad du vill och att du behöver lite vägledning för att orka tänka framåt.

Stenbocken 22/12-19/1

En intensiv dag som bjuder på en hel del skratt och en massa arbeten. Du har börjat fokusera på ett intressant projekt som ligger inte allt för lång fram i tiden. Det här projektet kan hjälpa dig i din karriär. När det gäller ditt privatliv så är det minst sagt komplicerat.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite irriterad på en vän som aldrig hör av sig när hen säger att hen ska göra det. Du vet att den här personen är väldigt slarvig med det mesta som rör hens privatliv, men du tycker inte det är en ursäkt. Den här dagen satsar du på träning av något slag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är både lycklig, olycklig och väldigt förvirrad just nu. Du känner starkt och dina känslor drar i många riktningar samtidigt. Du känner ömhet och värme för en person som du gärna vill vara nära samtidigt som du är attraherad, och svartsjuk på en annan fast du egentligen inte vill känna något alls för hen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons