Onsdag 24/4

24 apr, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det finns mycket som kan gå fel den här onsdagen så var lite försiktig hur du uttrycker dig när du pratar med en vän som är känslig. Hen kan lätt bli irriterad på dig och då kommer inget att gå som planerat. Under eftermiddagen väntar en utmaning.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir relativt lugn och du försöker att komma ikapp både mentalt och fysiskt. Den här dagen hinner du med mycket och det gör dig glad. På kvällen skämmer du bort dig själv lite extra. Du känner att du är värd det.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om fokus och att våga ta ut svängarna. Du tycker att det är kul med ett visst projekt, men du har lätt för att sväva ut i riktningar som inte är väsentliga och då tar du tid från det du ska göra.

Kräftan 21/6-22/7

Mycket i ditt liv är rätt just nu även om det finns saker som du vill ska vara annorlunda. Du har länge brottats med starka känslor som du både förnekat och förträngt, men nu, när du väl erkänt för dig själv hur du känner så blir livet och vardagen lite enklare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du njuter till fullo den här perioden. Du får massor av uppmärksamhet från flera håll och du strör din charm omkring dig. Även om du gärna flirtar med många så hör ditt hjärta till en person och det är inget du varken kan eller vill ändra på.

Jungfru 23/8-22/9

Du är helt omdeveten om alla intriger omkring dig. Du fokuserar på jobbet, på karriären och på pengar. Just nu vill du bygga upp en materiell trygghet och passa på att spara lite extra till sommaren så du kan unna dig lite lyx då.

Vågen 23/9-22/10

Det finns inga begränsningar för dig den här dagen. Du har alla möjligheter att lyckas med till synes omöjligt projekt bara för att du tänker annorlunda och vågar tänja på gränserna lite. Under kvällen möter du en person som gör dig förvånad.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir som det blir och det är bara att hänga med i farten. Under den här onsdagen har du möjlighet att lyckas med det oväntade och våga tänja på normer och regler. Du vet att många gånger är just reglerna gamla och finns kvar enbart för att ingen utmanat dem.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det handlar om att lita på någon som du gärna vill lita på men som gång på gång gör dig besviken. Både kärlek och vänskap kan vara komplicerat, särskilt om du är den som investerat mest känslomässigt i relationen.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen försöker du att undvika att hamna i ett bråk fast flera parter gör sitt bästa för att dra in dig i det. Du vill hålla dig neutral eftersom du egentligen inte sympatiserar med någon sida. Kvällen handlar om goda nyheter och en överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är svårt att säga nej till en vän som ständigt är på dig med att vilja ha hjälp med en viss sak. Du har slunkit undan många gånger, men nu känner du att du är tömd på ursäkter så det är bara att bita i det sura äpplet. Kvällen blir trevlig och social.

Fiskarna 19/2-20/3

Ju längre tiden går ju svårare bli ditt dilemma. Du inser att det är dags att avsluta innan saker går för långt, men samtidigt vill du inget hellre än att fortsätt på den väg du slagit in. Ibland är det svårt att välja, men det är oftast de tuffaste valen som ger det bästa resultatet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons