Torsdag 25/4

25 apr, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under den här torsdagen tar du initiativ som har med jobbet att göra. Du vill bevisa både för dig själv och för andra att du klarar av en utmaning även om den är svår. Kvällen handlar om att prestera på en fysisk nivå, det kan vara en idrott, träning eller något liknande.

Oxen 20/4-20/5

Du jobbar med att organisera och strukturera på jobbet. För dig är det viktigt att hålla ryggen fri och bara kunna jobba på utan att det blir för invecklat för alla parter. Under eftermiddagen nås du av ett positivt besked som gör dig glad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite oroad över att en chef inte lever upp till de förväntningar som du har på hen. Du har väntat på den här personen och hoppats på att hen ska förändra saker, men hen verkar vara ganska passiv och det gör dig besviken.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns mycket som inte är rätt den här torsdagen oh det mesta kretsar kring dina känslor. Du vet att du inte kan förändra situationen så lätt som du skulle önska, men om du jobbar mot ett konkret mål som kommer du komma flera steg närmare det du vill ha.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Mycket är komplicerat i ditt liv och du väljer att skaka av dig det som vatten på en gås. Du föredrar att bara tänka framåt och att inte analysera livet för mycket. Just nu påverkas du av Venus vilket gör dig attraktiv. Du gillar att vara uppvaktad, men det är fel personer som flirtar med dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du känner starkt att du skulle behöva förändra en arbetsmetod, men din chef förstår inte vad du menar när du försöker förklara för hen.  Det handlar mycket om att din chef inte riktigt vet hur du arrbetar och då är det svårt att sätta sig in i problematiken.

Vågen 23/9-22/10

Du har hamnat i ett riktigt triangeldrama och det tycker du är jobbigt men lite spännande på samma gång. Du känner dig attraktiv just nu och du flirtar med de flesta som du möter. Vågen gillar att få uppskattning.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tror att du kan få igenom ett beslut men du märker att det tar längre tid än du räknat med och det gör dig lite frustrerad. Du hade hoppats på en smärtfri process. Under dagen luskar du fram viktig information.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det är många tankar som plågar dig just nu. Du känner dig inte riktigt lycklig fast du vet att du borde vara det. Du har fått det du vill ha och nu borde du njuta av livet snarare än att du hela tiden har en känsla av att något inte är bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här torsdagen blir minst sagt märklig. Du får en fin komplimang från ett väldigt oväntat håll och det gör dig lite ställd. Ditt förhållande till den här personen är komplicerat och det blir mer och mer svårhanterat för varje dag som går.

Vattumannen 20/1-18/2

Du försöker att få två kollegor att samarbeta som egentligen avskyr varandra. Du vet att de tillsammans utgör två starka resurser erfarenhetsmässigt och kompetensmässigt och att de borde lyfta varandra istället för tvärtom.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är minst sagt förvirrad men du väljer att inte visa det. Dina känslor är passionerade, starka men knappast lätta att tyda. Du har börja inse att du känner starkt för mer än en person och det skapar minst sagt problem.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons