Fredag 26/4

26 apr, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På fredagen inser du att du har haft fel om en person. Det som du och några av dina vänner har uppfattat som en arrogant beteende handlar om att hen är lite blyg i situationer där hen inte känner personerna så väl. När du får reda på orsaken till hens beteende så förlåter du allt.

Oxen 20/4-20/5

Du är ganska grinig på en kollega som tenderar att ta för mycket plats. Hen har inte förstått vart gränsen för ett professionellt beteende går och det gör dig arg. Ni ser på saker på lite olika sätt så det är bra om du klargör för din kollega vad det är som hen gör fel.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du drivs av hög ambition just nu och det är bra. Genom att visa vad du kan och vill kommer du att väcka dina chefers uppmärksamhet och få dem att vilja satsa mer på dig både när det gäller pengar och utbildningar.

Kräftan 21/6-22/7

Du försöker att visa en vän lite extra ömhet idag. Hen verkar lite nere och det bekymrar dig. Det finns inget som gör dig så ledsen som när den här personen mår dåligt eller håller sig för sig själv. Under dagen passar du på att busa lite med en ganska stel kollega.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen blir rolig. Du tycker att det är skönt att veckan är över och du längtar efter att få ta det lugnt. Det enda negativa är att du under helgen får spendera mindre eller ingen tid med en person som du gärna vill träffa. Telefonkontakt duger inte riktigt för dig.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en stabilitet i ditt tecken just nu som många avundas sig. När andra känner sig rastlösa, och har svårt att fokusera så vet du precis vad du vill och vad du ska uppnå för tillfället för att komma närmare dina mål. Kvällen bjuder på fest och god mat.

Vågen 23/9-22/10

Du tar tag i olika projekt som har med hemmet att göra. Du vill hinna med så mycket som möjligt innan fredagskvällen är slut för den övriga helgen verkar vara väldigt aktiv och du kommer inte vara hemma så mycket.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt arg på en kollega för att hen har läckt en hemlighet som du anförtrott hen. Det är inget som du egentligen bryr dig om att andra vet om men det visar att den här personen kan du inte lita på och det gör dig bekymrad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du pratar med din partner om vart ni står och vad ni känner idag och hen säger alla de rätta sakerna men du märker att det inte kommer riktigt från hjärtat. Något saknas mellan er och du har svårt att sätta fingret på vad det är. Kanske har det gåt slentrian i ert förhållande eller att ni håller på att växa ifrån varandra.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra fredag där fokus ligger på jobba och på en fritidsaktivitet som betyder en hel del för dig. Du känner dig målinriktad och för första gången på länge så vet du vad det är du vill göra den närmaste tiden. Ett gulligt och högst oväntat sms förgyller din fredagskväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du rullar dig i självömkan just nu. Det handlar om att du tycker att det är du som gör allt och att ingen annan bidrar. Det är inte helt riktigt, du gör visserligen mycket men dina kollegor är duktiga de med. Kvällen handlar om att få lätta sitt hjärta.

Fiskarna 19/2-20/3

Du umgås med din vän eller partner den här fredagen. Det är mysigt på alla sätt, men du saknar något och det gör dig lite fundersam. Den passion och den längtan som du kände är inte alls lika stark längre och du kommer på dig själv med att tänka på någon annan istället.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons