Lördag 27/4

27 apr, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är ute efter en förändring den här lördagen, och när en Vädur är målmedveten brukar hen ofta få den hen vill ha. Det handlar om att våga visa vad det är som betyder mycket för dig. Under lördagen får du en förfrågan som gör dig glad.

Oxen 20/4-20/5

Du är glad och lättad den när den här lördagen börjar gå mot sitt slut. Det blir en högintensiv dag med många aktiviteter och du känner dig en smula dränerad på ork. Under eftermiddagen och kvällen får du möjligheten att kompensera ett misstag som du gjort.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att förhindra ett allvarligt misstag. Du är hungrig och ivrig vilket gör att du lätt missar viktiga detaljer. Försök att dra ned på tempot och var noga med att de beslut som du fattar är genomtänkta.

Kräftan 21/6-22/7

Du drömmer om varmare tider och nu när våren äntligen är här så njuter du i fulla drag. Just nu är du mycket mer harmonisk än du varit på länge. Du känner att du trivs med livet även om du oroar dig lite för vänskap och vad som kommer att hända till hösten.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite deppig idag. Du genomgår något som förhindrar dig att var så aktiv som du brukar vara och det drar ned ditt humör. Den här helgen har du sett fram emot en hel del tuffa fysiska utmaningar, men du måste ställa in dem tills du är bättre.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på en del roliga utomhusaktiviteter. Även om det inte är lika varmt som det varit så mår du som bäst när du är ut i naturen tillsammans med dina närmaste. Under dagen bekänner en vän en hemlighet för dig.

Vågen 23/9-22/10

Du blir förvånad när du får se resultatet på ett test, prov eller uppgift som du har gjort. Du var övertygad om att du misslyckats men resultatet är betydligt bättre än du förtjänar. Nästa gång kanske du är bättre förberedd.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här lördagen tar du bladet från munnen och bekänner något som du gjort eller som du planerar att göra för en vän. Det handlar om att du vet att du kommer att gå emot strömmen och kanske skaffa dig ett par fiender på kuppen, men det tycker du att det är värt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du räknar kallt med att slippa höra fler lögner från en vän, nu när du har klargjort att du genomskådat hen. Du är trött på den här personens bortförklaringar även om de är i syfte att skydda dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen ger du järnet. Något triggar dig att ge lite mer av dig själv än du brukar. En chef eller en ledare frestar med ett pris eller en utmaning som tilltalar dig och du tänker visa att du är rätt person för det här uppdraget. På kvällen är du stolt över dig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är tveksam till om du gör rätt när du ifrågasätter en auktoritet idag, samtidigt så vet du att det här är enda sättet att kunna påverka positivt. Gensvaret du får är väldigt bra och du märker att dina åsikter och tips uppskattas.

Fiskarna 19/2-20/3

Du saknar en person väldigt mycket idag. Även vid tillfällen då du inte borde tänka på hen så smyger hen sig in i dina tankar. Du har helt enkelt svårt att erkänna att den här personen nästlat sig in under ditt skinn. Det är något med hen som får dig att känna dig väldigt levande.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons