Söndag 28/4

28 apr, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen inser du att du har bråttom att bli klar med något som halkat efter. Du har tyckt att du har all tid i världen med den här uppgiften, men nu har plötsligt all den tiden passerat och du börjar känna dig pressad.

Oxen 20/4-20/5

Det finns något väldigt socialt över ditt tecken den här söndagen. Du tycker att det är trevligt att träffa människor och aktivera dig. Under dagen får du höra något som gör dig lite förbryllad. Det handlar om ett rykte som är för bra för att vara sant.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill visa att du vågar vara en utmanare på mer än ett sätt. Du ogillar principer för principernas skull. Ska saker göras på ett visst sätt så ska det finnas en tanke bakom. Under eftermiddagen är en vän i behov av ett gott råd.

Kräftan 21/6-22/7

Idag känner du dig väldigt lugn och njuter av att vara ledig. Det är intensivt i veckorna så du behöver verkligen den här tiden för dig själv då du kan fundera över livet och över framtiden. Idag erkänner du något för en vän och du hoppas på att hen inte blir allt för arg.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen bjuder på ganska få nöjen. Vissligen kan du aktivera dig om du vill, träffa vänner eller vara med familjen, men du vill bara ta det lugnt och inte gör någonting. Du behöver tid att reda ut dina känslor.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en utmanande dag där du själv är den enda som sätter gränser för vad du kan prestera. Under dagen tar du mod till dig och visar upp en lite mer kaxig sida mot hur du brukar vara. Du vill bevisa att du inte är så förutsägbar som alla tror att du är.

Vågen 23/9-22/10

Om du agerar smart idag så lyssnar du på en väns råd. Hen har betydligt mer erfarenhet än vad du har så du bör suga åt dig av hens information. Underdagen kommer du att upptäcka att ensam är inte alls stark, tvärtom kan ensam innebära mer jobb att vara ensam.

Skorpionen 23/10-21-11                   

Annons

Du har svårt att lyssna på en släkting som enligt din uppfattning bara gnäller. Du vet att hen vill väl, men ibland så blir det lite väl mycket av hens omtanke. Dagen handlar om att visa att du kan korsa gränser utan att skapa kaos.

Skytten 22/11-21/12

Idag håller du dig för dig själv eller umgås med en vän som du inte är så nära. Du behöver få lite perspektiv på ditt liv. Du har insett att saker inte utvecklar sig så som du önskar och det beror lika mycket på den andra parten som på dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vill markera att du är bäst och det gör du idag. Du ogillar konkurrens i alla former eftersom det får dig att känna dig osäker på dig själv. Idag presterar du på en ovanligt hög nivå och du tillåter dig att suga åt dig av det beröm du får.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen umgås du med vänner och njuter av en hobby. Det blir en ovanligt harmonisk söndag där du tar till vara på friheten att slippa fatta beslut eller grubbla över framtiden. Kvällen bjuder på lite skvaller och en hel del mys.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vill du vara ifred, trots det har du en ganska tät kontakt med en vän eftersom hen får dig att tänka på annat än dina problem. Den här personen får dig att skratta, men hen kan också irritera dig något vansinnigt mellan varven.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons