Måndag 29/4

29 apr, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR:

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir ganska utmanande, men du känner dig ändå väl förberedd så det är ingen överraskning. Under dagen så pratar du en hel del med en kollega om ett framtidsval som berör er båda.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som gillaratt arbeta på utan störande moment, men just idag så är det mycket som händer så du får finna dig i att bli avbruten stup i kvarten. Se det från den positiva sidan. Avbrotten handlar om något som kan förändra mycket för dig på ditt jobb och allt är positivt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här måndagen blir lite av att starta upp en mängd projekt som kommer att löpa på under hela sommaren. Du känner en utmaning att få logistiken att fungera, men tack vare innovativa kollegor som lyckas ni komma på smarta och tidssparande löningar på vardagliga problem.

Kräftan 21/6-22/7

Den här måndagen blir trevlig. Du umgås mycket med en kollega som alltid får dig på gott humör. Det är något med hen som lyser upp dagen och får även de tråkigaste uppgifter att bli okej. Ni planerar ett en fest, utekväll eller middag tillsammans.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite svartsjuk, men du vill inte medge diet för dig själv, särskilt inte om du är singel. Det finns en person som du tänker mycket på, men du vet inte riktigt vad du ska göra för att fånga hens intresse. Ni hade en fling tidigare så det bör finnas en möjlighet att blåsa liv i den attraktionen.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen handlar om motsatta krafter, om det positiva och det negativa, om det framåtskridande och det stagnerande. Du måste försöka att hitta en balans, det är först när du har balansen som du kan börja jobba mer med helheten. Det här rör främst ditt arbete.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen vågar du försöka vara lite annorlunda. Du har upptäckt att det uppskattas att du tar egna initiativ och vågar vara lite fräck. Dina chefer gillar ditt sätt att tänka eftersom det är så olikt deras sätt att se på jobbet. Det behövs en person med nya tankar.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Ibland kan du vara lite väl egocentrisk och det är du idag. Du fattar ett beslut som berör flera men som i första hand gynnar dig. Du försvarar dig med att du ofta är den som ställer upp och att du förtjänar den här fördelen.

Skytten 22/11-21/12

Du är arg på en vän utan att hen egentligen har gjort något. Det handlar om att du känner att hen konkurrerar med dig och att hen alltid lyckas med det som du inte klarar av. Om du tänker efter så handlar det här problemet mer om dig själv och din attityd än om att din vän gör fel.

Stenbocken 22/12-19/1

Du märker att några av dina vänner drar sig undan dig och pratar bakom din rygg. Viss blir du lite sårad, men du vet att det här bara är temporärt och att det troligen kommer att vara överblåst i nästa vecka. En kollega flirtar väldigt mycket med dig och du undrar vad hen är ute efter.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här måndagen handlar om att ta initiativ och att visa att du kan vara banbrytande. Det finns kollega som ofta sätter dig i svåra situationer på grund av att hen sjukskriver sig eller kommer för sent, du måste du lösa problemet nu innan det blir helt ohållbart.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen blir märklig. Det finns en kollega som du har en väldigt underlig relation till och du är medveten om de gnistor som slår mellan er oavsett om ni arbetar på bra tillsammans eller om ni, som ni oftast gör diskuterar era ståndpunkter. Du vet inte varför hen alltid lyckas trigga dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons