Tisdagen 30/4 Valborg

30 apr, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Aprils sista dag inleds med ett ganska knepigt test som du måste vara väldigt noga med om du ska klara av. I övrigt en rolig och på många sätt utmanande dag. Kvällen bjuder på trevligt sällskap och lite extra god mat.

Oxen 20/4-20/5

Valborg handlar om att njuta av den ankommande sommaren. Nu är vintern officiellt slut och som Oxe njuter du lite extra av den här tiden på året. Du tillbringar så mycket tid du kan utomhus den här dagen och du är extra lycklig om du har en trädgård eller balkong att pyssla på.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen blir du ifrågasatt av en kollega som inte har så höga tankar om dina kompetens. Du blir riktigt arg på att hen är så inskränkt och inte kan tänka lite utanför boxen. Hen ska alltid ha saker på sitt sätt annars bli hen upprörd och börjar bråka.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en hunger hos dig som kan röra arbetet men som troligast rör kärlek och känslor. Som singel så känner du dig redo för ett förhållande, men du vill inte ha vem som helst utan det är bara en person som duger. Du tänker inte ge upp din tro på att det ska bli ni två.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Ditt liv är komplicerat just nu. Du saknar varken flirtar eller uppmärksamhet, men den person du helst vill vara nära är mer fokuserad på karriären än på våren och kärleken. Du ska inte ge upp, det här är en varm person, men det tar tid att lära känna hen ordentligt. Kvällen blir lite vild.

Jungfru 23/8-22/9

Du är ganska mån om att inte visa dina känslor inför en chef som ofta går för lång i sitt sätt att kritisera. Hen är allt annat än finkänslig och det kommer du att märka av idag. Under den här tisdagen får du också höra ett rykte som gör dig lite fundersam.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en utmaning att våga ifrågasätta en kollega eftersom hen nästan alltid får som hen vill. Nu har du sett att hen gör samma fel vid upprepade tillfällen och nu tycker du att det är dags att markera. Kvällen handlar om våren, familjen och om att ha det mysigt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kryper till korset idag när du inser att du gjort fel. Det är egentligen inget allvarligt misstag, men du skäms eftersom du anser att du borde vara erfaren nog att inte klanta till det på det här sättet. Kvällen blir mysig men med lite drama.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar flera bra beslut idag. Du uppträder ovanligt moget i en ganska jobbig situation. Du har insett att du faktiskt inte är helt oskyldig i den här konflikten, snarare att du är det som trissar upp hela situationen. Kvällen blir rolig och lite galen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en underlig valborg som bjuder på överraskningar, massor av skratt och en hel del funderingar över framtiden. Under den här dagen upptäcker du att du känner väldigt starkt för en person och det gör dig lite förskräckt. Kvällen blir förtrollande och helt galen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du borde inte sätt dig på så höga hästar som du gör idag. Du har varit i samma situation som din kollega och du vet hur komplicerad det här problemet kan vara. Hjälp hen istället för att pika hen. Det kommer du att vinna på i längden. Kvällen blir mysig.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en risk att du säger för mycket idag. Du brukar inte vara den som öppnar upp dig, men det finns en längtan inom dig att få vara ärlig oavsett vilka konsekvenserna blir. Det är något i vårluften som får dig att bli mer utmanande än du brukar vara.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons