Onsdag 1/5

30 apr, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det handlar om att se saker ur ett annat perspektiv idag. Om du försöker att tänka utanför ramarna så kommer det hända roliga saker den här onsdagen. Under eftermiddagen hör du ett rykte som du tycker är skrattretande.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om att komma ikapp och hinna med. Det blir på sätt och vis en lugn och skön dag som bjuder på reflektion över livet och tankar om framtiden. Idag hjälper du en vän eller släkting med ett projekt som hen har.

Tvillingarna 21/5-20/6

Regler upphör att gälla och nya villkor sätts vilket till viss del kan vara förvirrande. Du brukar inte ha några problem med snabba svängar och en hel del byten, men idag går det till och med lite för snabbt för dig.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder på en del skvaller men du tycker inte att det är lika roligt som vanligt. Du har börjat uppleva vissa personer som falska och du ogillar hur de pratar bakom varandras ryggar. Det finns en person som du vill träffa, men hen är inte tillgänglig just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du skäms över något du sagt eller gjort på Valborg. Egentligen har du inte gjort något fel, det verkar mer vara att du flirtat eller uppmuntrat en person som du inte är intresserad av mest för att framkalla svartsjuka hos någon annan.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu fungerar du bäst ensam och sämre i grupp. Det har varit en intensiv period där du fått jobba mycket med både etablerade kollegor och okända personer. Det har varit givande men just nu orkar du inte med människor överhuvud taget. Du behöver få vara själv.

Vågen 23/9-22/10

Det handlar om att sätta sig själv i första rummet, något du inte alltid är så bra på. Idag får du öva dig i den ädla konsten att vara egoistisk. En familjemedlem har kärleksproblem och du finns där för att vägleda hen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är irriterad på en kollega som hör sig fast du är ledig. Den här personen vet inte hur man respekterar gränser. Var uppriktig mot din kollega och tala om att gillar hen som en kollega men inte har något intresse av att umgås utanför jobbet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du sårar en vän idag och det r mycket för att du tröttnat på hen och drar dig undan. I grund och botten gillar du den här personen, men i för stora doser så får du nog och det händer idag. När det gäller kärleken så känns den rätt på komplicerad.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om en massa mindre projekt. Det blir en lugn och skön dag som du gärna varvar med aktiviteter och sport. Du har ett behov att få lite distans från allt som har med arbetet att göra så därför stänger du av telefonen och håller borta från social media.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar en dag i taget just nu och det passar dig bra. Den här dagen är du gärna utomhus och njuter av våren trots nyckfullt väder. Den friska luften får dig att koppla bort jobbet för några timmar. Kvällen bjuder på hemmamys.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en ganska stark ångest i ditt tecken just nu. Utåt sett verkar du vara lycklig och obekymrad, men inombords slits du itu av en våldsam konflikt. Det handlar om känslor, passion och attraktion. På kvällen kan du inte motstå att höra av dig till en person bara för att känna av hens närvaro.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons