Torsdag 2/5

02 maj, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen blir inte alls som du föreställt dig den. Det händer mycket i din omgivning just nu och du hänger inte alltid med i svängarna. För din del handlar det om att du har fokus inställt på saker som rör karriären och då hinner du inte alltid med intrigerna i bekantskapskretsen.

Oxen 20/4-20/5

Den här torsdagen blir annorlunda och ganska intensiv för din del. Du jobbar med människor som du inte brukar samarbeta med och det kräver en hel del av dig psykiskt. Du gör ditt bästa och dagen går som tur är ganska fort.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det händer mycket nu i Tvillingarnas liv så det gäller att vara vaken. Både på arbetet och privat så har du många åtaganden som ibland kan krocka. Tyvärr är inte planering din starkaste sida, du måste öva dig i att strukturera ditt liv lite bättre.

Kräftan 21/6-22/7

Du längtar väldigt mycket efter något som har varit idag och du bestämmer dig för att ändra på situationen genom att förändra ditt sätt att vara. Det verkar som du och en vän har glidit ifrån varandra och det tänker du inte acceptera. Du tänker slåss för er vänskap.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är irriterad på en mängd personer idag utan att veta riktigt varför. Det har varit lite väl intensivt den senaste tiden och du behöver ett brejk från allt och alla. Den enda som du vill umgås med är borta så du väljer att hålla dig på din kant.

Jungfru 23/8-22/9

Du har insett att du ligger efter med ett arbete av något slag och torsdagen går åt till att försöka komma ikapp. Som tur är så kan du vara väldigt strukturerad när du vill. Kvällen bjuder på en utmaning av något slag.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en hel del olika åsikter att ta hänsyn till idag och du har svårt att hitta en medelväg som fungerar för alla. Som vanligt är det du som letar kompromisser och försöker ena en brokig skara med människor.

Skorpionen 23/10-21-11

Du diskuterar inte dina åsikter trots att du gärna vill göra dem hörda idag. Det handlar om att du tror att det kommer leda till en konflikt om du säger vad du tänker. Under eftermiddagen och kvällen passar du på att träffa vänner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du känner dig inte riktigt nöjd. Du får massor av ömhet och uppmärksamhet av din partner, men bara privat. När ni är ute tillsammans så blir hen helt plötsligt en annan person och det ogillar du. Prata med din partner om det här problemet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en lång dag full av mindre äventyr, motgångar och en massa skratt att se fram emot. Du växer samman med den grupp du är i och tillsammans bildar ni än stark enhet som kan övervinna allt. Stenbocken är vanligtvis inte så förtjust i grupper, men nu känner du att du hittat hem.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har mycket att ta tag i på jobbet och dagen går fort. För dig handlar det till stor del om att hitta sätt att rationalisera arbetet och spara på tid eftersom tid är pengar. Under eftermiddagen funderar du på att överraska en vän eller din partner med något trevligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du trivs just nu eftersom du känner att du har övertaget i en relation. Oftast är Fisken den mest hängivna och romantiska i ett förhållande men i just det här fallet så känner du inte så starkt för din partner som din partner känner för dig och det drar du nytta av.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons