Lördag 11/5

02 maj, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Idag så slappnar du av för första gången på länge. Det har varit en tuff period som du delvis lägger bakom dig medan du siktar på nya mål. Idag kommer ett samtalsämne upp med en vän. Fast du är besviken på hen så förstår du varför hen agerat så som hen har gjort.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir intensiv och delvis mysig. Du har ett högt tempo hela dagen för att hinna med så mycket som möjligt, men det ger dig ändå utrymme att vara lite konstnärlig och nytänkande. Kvällen representeras av god mat och god stämning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som har mycket att säga, men idag väljer du att hålla tyst eftersom du tror att det gagnar ditt syfte bättre. Just nu har du en långsiktig plan som du arbetar på och det gäller att du inte tappar fokus.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir besviken när du märker att en vän är upptagen igen. Först tror du att det bara är en undanflykt, men så inser du att hen faktiskt har åtaganden som hen inte kan avboka, inte ens för din skull. Just nu är det planering som gäller om ni två ska hinna träffas.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir arg på en kompis som envisas med att baktala en annan person som du bryr dig om. Du vet att hen bara är svartsjuk på att du känner så starkt för den andra, men det är bara en förklaring, inte en ursäkt till hens beteende.

Jungfru 23/8-22/9

Du chansar på att få med ett par kompisar på en aktivitet, men alla verkar vara väldigt upptagna just nu. Du blir lite irriterad eftersom det känns som, i alla fall några, undviker dig. Det här kan vara en del av det drama som just nu omger ditt tecken.

Vågen 23/9-22/10

Du får som du vill, men du är ändå besviken och du fattar inte varför. Kanske är det så att du hoppats på lite mer mothugg. Ditt förslag var inte så allvarligt menat, du lade fram det enbart för att provocera en aning, inte för att du trodde det skulle få någon genomslagskraft.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ilsken sammandrabbning mellan dig och en släkting idag. Vanligtvis brukar ni tiga ihjäl era konflikter, men idag säger en av er något som går över gränsen och då är kriget i full gång. Kvällen blir intim och mysig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du får aldrig som du vill tycker du och alltid som du vill tycker din vän. Hen anser att du är för van att styra och ställa att du skulle må bra av att få ett nej mellan varven. Under dagen kan en släkting ge en ledtråd till en aktivitet som hen planerar att ordna för dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intressant, lärorik och rolig dag där du upptäcker nya sidor hos dig själv. Du får bra kontakt med en person som tidigare varit fientlig och avundsjuk mot dig men som nu tycks komma över sina fördomar. Kvällen handlar om att var social även när du är väldigt trött.

Vattumannen 20/1-18/2

Du säger nej fast du egentligen menar kanske. Det går av bara farten och när du ser hur besviken din vän blir vill du ta tillbaka allt men du vet inte hur. Här är det bättre att visa att du är ledsen med handlingar istället för ord.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen får du ett riktigt ilskeutbrott på en nära vän som ständigt kommer med korkade kommentarer. Oftast tycker du att hens naiva livssyn är charmig, men idag finner du den bara irriterande. Kanske borde du hålla dig lite för dig själv. Du behöver få distans till flera saker.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons