Fredag 3/5

03 maj, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är envis när det gäller en plan som du har och du ger inte upp trots att alla andra försöker övertala dig om att du går i fel riktning. Just nu är din intuition ovanligt stark så lita på din instinkt oavsett vad andra säger.

Oxen 20/4-20/5

Du tar tag i ett mindre projekt som du har och det går jättebra. Även om du känner att du vill ge mer så är dina chefer nöjda med din insats och det är det som är huvudsaken. Under eftermiddagen skämmer du bort dig själv lite.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns något nervöst över ditt tecken idag. Det är en förväntan i luften. Du vet inte riktigt vad det är du går och väntar på men din magkänsla säger att något kommer att hända, och att det kommer att hända snart. Kvällen bjuder på en twist.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir irriterad när en kollega pratar illa om din vän. Oftast är du lättpåverkad, särskilt när det gäller skvaller men idag vägrar du att lyssna. Du vet vart du har din vän och du tänker inte låta dig dras in i den här personens privata vendetta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lika grinig idag som igår. Det enda positiva med den här dagen är att arbetsuppgifterna skiljer sig från det du brukar göra och att de snart är helg. Du har tät kontakt med en vän eller käresta som är bortrest. Hens humor får dig att må lite bättre.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir svårt att säga nej till en chef trots att det är det enda du vill just nu. Hen har alldeles för höga krav på dig och du blir arg för att hen inte kan se det orimliga i det som hen begär av dig. Under eftermiddagen väntar en hel del arbete.

Vågen 23/9-22/10

Du är på ett strålande humör den här fredagen. Inte nog med att det är fredag du har fått massor av beröm från en chef och det har fått dig att växa en hel del. Under eftermiddagen så får du möjlighet att vara lite mer fokuserad på ett mål som du har.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns inget mer irriterande än att få en uppgift alldeles på slutet när man jobbar en fredag och det får du idag. Tyvärr är det inget du kan skjuta på till måndagen och risken är stor att du får stanna över en stund för att hinna klart. Kvällen blir givande men sen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att acceptera det din vän säger. Visst hör du att det låter vettigt, men din hjärna vill inte riktigt förstå att det är dags att släppa taget om det som varit. Under eftermiddagen får du höra glada nyheter som får ditt humör på topp igen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska skön fredag även om den kantas med vissa saker som måste göras. Du njuter verkligen både av den miljö du befinner dig i och de kollegor och vänner du umgås med. Kvällen blir lite senare än planerad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har mycket att avsluta innan du tar helg men du försöker var så effektiv som möjligt för att det inte ska bli allt för sent till kvällen. Den här fredagen bjuder på en överraskning. På kvällen är det hemmamys och god mat som gäller.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite irriterad idag och du vet inte riktigt varför. Det är en ganska lugn dag på jobbet och du kan i stort sett göra vad du vill så det är inte där haken är. Oavsett vad det är som gnager dig så är det bra om du gör något åt det innan det förstör hela den här fredagen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons