Lördag 4/5

04 maj, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du är på det klara med att du inte vill umgås med vissa personer idag och du undviker dem elegant genom att helt enkelt inte svara när de hör av sig. Du har kommit fram till att din tid är för värdefull för att slösas bort på personer som du inte har något gemensamt med.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en mysig lördag och en rolig kväll. Dagen handlar om ett eller flera projekt som du har. Du fixar med saker främst utomhus med också inomhus. Idag lyckas du över förväntan med något du tar dig an. Kvällen bjuder på trevligt umgänge och massor av god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är alldeles för snäll mot en vän som utnyttjar att du inte kan säga nej till hen. Du vet att hen egentligen inte menar något illa, men det sårar dig lite att hen inte tar mer hänsyn till ditt bästa utan bara set till sina egna behov. Kvällen blir riktigt rolig.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Den här dagen handlar om att vara med vänner. Du söker dig tillbaka till ditt gamla gäng, men upptäcker att det splittrats på grund av nya partners och andra åtagande. Det blir ändå en trevlig kväll även om vissa kompisar inte har möjlighet att vara med.

Lejonet 23/7-22/8

Idag håller du dig för dig själv. Du behöver få lite perspektiv på dina känslor och på vad som betyder något för dig. Du inser att du begick ett misstag när du tackade ja till något som du egentligen inte vill vara med på bara för att du inte hade en bra ursäkt att komma med. Nu vet du inte hur du ska slingra dig undan.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig men lite utmanande dag för din del. Du testar dina gränser och tvingas omvärdera dina principer något som kan vara jobbigt för den traditionella Jungfrun. Det är bra att du utmanar dig själv att tänka nytt även om det samtidigt är tufft.

Vågen 23/9-22/10

Det finns inga gränser för vart du kan nå om du anstränger dig idag. Du har verkligen turen och energin på din sida vilket gör att allt du önskar kan slå in. Under dagen hör en släkting av sig och vill ha ditt råd i en rätt så känslig fråga.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du är tveksam idag. Även om du vet svaret på en fråga så är det inte säkert att du vill höra det från din vän. Det blir mer på riktigt om orden uttalas så du försöker undvika ämnet så gott du kan. Kvällen bjuder på olika aktiviteter.

Skytten 22/11-21/12

Du är mycket med en och samma person just nu och du börjar tröttna på att ni aldrig hittar på något utan bara är med varandra. Oavsett vad du föreslår så vill inte din vän. Hen tycker det är skönare att bara vara hemma, ni två. Du längtar väldigt mycket efter en annan kompis som är borta just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här lördagen bjuder verkligen på pikar. Det blir en rolig dag som handlar om att ta hand om varandra och stötta varandra både i med och motgångar. Under hel den här helgen är du med en grupp personer och tillsammans skapar ni historia.

Vattumannen 20/1-18/2

Du förväntar dig både ett och annat av den här lördagen och du blir inte besviken. Det handlar om att göra en insats både för dig själv och för någon annan. Kvällen bjuder på massor av skvaller och på många skratt. Du verkar vara bortbjuden på en middag eller en fest.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har tråkigt men vill inte medge det för dem du umgås med. Utåt sätt är du mycket harmonisk de här dagarna, men inuti tvivlar du starkt på att du hamnat rätt. Du har en gnagande känsla av att du valt fel och att det är försent att rätta till det nu. Tänk på att saker sällan är för sent för att ändras.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons