Söndag 5/5

05 maj, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir inte som du tänkt dig den här söndagen. Något du har sagt i förtroende läcker ut och det gör dig arg eftersom du inte vill såra en bekant i onödan. Den person som inte kan hålla tyst får veta att hen lever. Kvällen handlar om att vara engagerad.

Oxen 20/4-20/5

Du är lite nervös idag utan att riktigt veta varför. Det finns en känsla av att något viktigt håller på att hända men du vet inte riktigt vad. Det är när Uranus påverkar dig som du får den här typen av föraningar och de brukar ofta vara rätt. Det enda du med säkerhet vet är att det som sker är positivt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ibland finns det inga val och då är det bra att bara acceptera saker för vad de är. Idag är en sådan dag då du presenteras för ett fullbordat faktum och det är bara att finna dig i situationen. Lägg din energi på annat än saker som du ändå inte kommer kunna påverka.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du är på sätt och vis ganska nöjd den här söndagen. Det har varit en mysig och rätt så lugn helg vilket gör att du kommit ikapp känslomässigt med ditt liv. Du har insett vad det är som betyder mest för dig och du har insett att vissa saker är värda att kämpa för.

Lejonet 23/7-22/8

Du tillåter dig att bli riktigt irriterad på en person som kan vara klängig. Du ogillar starkt när du känner dig fångad och det gör du idag. Du har ingen möjlighet att komma undan den här personen utan att vara allt för uppriktig med hur du känner. Du frågar en vän om råd och du får ett klokt svar.

Jungfru 23/8-22/9

Söndagen handlar om fullständig harmoni. Du njuter av dagen och av att slippa göra något alls. För dig handlar söndagen om en mental paus från vardagen. Idag passar du på att skämma bort dig själv och kanske unnar du dig lite lyx som en present eller tar ett hemma SPA.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en del motstånd när du försöker markera vad det är som du är missnöjd med. Din familj tycker att du är orättvis i din bedömning, men de ser inte saken ur ditt perspektiv. Här handlar det om kommunikation och om att vara tydlig med sina känslor.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder på en hel del aktiviteter. Det blir en trevlig dag där du tillbringar mycket tid utomhus. Trots att vädret inte är det bästa så njuter du av att vara ledig och att kunna göra som du vill utan att fundera på vad du måste göra.

Skytten 22/11-21/12

Idag vill du vara ensam. Du är trött på de flesta personer som du umgåtts med den senaste tiden. Det blir helt enkelt för mycket av det goda och nu stänger du av helt bara för att få vara ifred. Den enda person som du faktiskt vill träffa är inte tillgänglig på ett par dagar och det gör dig ledsen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en nervös förväntan över den här dagen. Du vill prestera, inte bara för din egen skull utan också för gruppens. Som den sanna vinnarskalle du är så strider du för att uppnå dina mål och det imponerar på de flesta som är med dig. En Stenbock lägger sig aldrig utan en strid och det gör att hen oftast vinner, något som du bevisar idag.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett ganska gott humör den här söndagen. Även om du är lite seg i kroppen efter gårdagen så mår du ändå förhållandevis bra och unnar dig gärna en härlig promenad, massor av god mat och kanske en mysig film. Dagen blir lugn, men kvällen bjuder på spänning och glädje.

Fiskarna 19/2-20/3

Säg bara som det är. Sanningen finns redan mellan er, den är bara outtalad och det vet du om. Ibland kan det vara enklare att bara vara brutalt uppriktig än att försöka linda in problemet i bomull för att undvika den värsta smärtan. Din ärlighet kommer att gagna både dig själv och din vän i längden.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons