Måndag 6/5

06 maj, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen försöker du medla mellan två kollegor som aldrig lyckas med att kommunicera. Du hör att de menar samma sak när de bråkar, de bara närmar sig problemet från två olika infallsvinkar och det är därför de blir osams.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som trivs som bäst när du har fokus och det har du idag. Du är ovanligt utvilad, och våren ge dig inspiration vilket hjälper dig när du ska planera dagen. Under eftermiddagen och kvällen är det familjen som gäller. Det blir en riktigt bra måndag med en härlig avslutning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du testar gränser idag, men det är i och för sig inte särskilt ovanligt för en tvilling. Du gillar att utmana och förändra saker. Under dagen får du möjligheten att visa upp en av dina många talanger och du blommar upp av allt beröm som du får.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir besviken den här måndagen eftersom du inte får träffa en kollega som du saknar. Dagen blir inte särskilt rolig. Du är irriterad på de flesta och du känner en gnagande oro att något är fel. Pluto förstärker den här magkänslan hos dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om små och stor ställningstaganden. Du tror att du är nöjd men under måndagen börjar du inse att du kanske ska tänka om när det gäller vissa framtidsplaner som du har. Du inser att du faktiskt är mer ambitiös än du trodde.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en underlig måndag där du utmanas att tänka annorlunda och du inser att du gillar det. Vanligtvis så avskyr jungfrun att gå från dina principer och bryta mot normer, men just nu så gör Mars att du tycket att det är roligt att vara lite banbrytande.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om små och stor beslut. Här gäller det att inte byta spår bara för att något annat verkar intressantare. Håll dig till dina projekt, du har nog att gör som det är. Kvällen bjuder på varierande nöjen. En vän ger ditt ett gott råd.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen bjuder på enkla nöjen och som att hitta guldkornen i vardagen. Det blir en bra start på veckan som bjuder på många skratt och en överraskning. Under dagen får du mycket beröm för en insats som du gjort på jobbet och du suger åt dig av alla superlativ.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen visar du att du faktiskt kan bli riktigt arg. Oftast så håller du god min i elakt spel men idag går en nära vän eller partner över gränsen. Hen kanske är intelligentare än dig, men hen har ändå ingen rätt att hacka på din smarthet eller komma med spydiga kommentarer.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lång med intressant måndag. Du upplever en hel del och du inser att du har mycket att vara tacksam för. På grund av att dagen startar så tidigt så är du jättetrött efter lunchen och har du möjlighet bör du ta en powernap. Kvällen blir riktigt mysig och du känner dig uppskattad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du struntar i reglerna idag och gör som du själv tycker istället. Det visar sig vara en bra idé att följa din instinkt och lita på den. Under den här dagen får du möjlighet att visa en vän, släkting eller din partner lite extra uppskattning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är irriterad idag utan att veta riktigt varför. En partner eller en nära vän tycks göra allt fel och du kommer på dig själv med att reta upp dig extra mycket på den här personen. Du känner att något är väldigt fel, men du vet inte riktigt vad det är.

 

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons