Tisdag 7/5

07 maj, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Idag leker livet och du bländar alla med din charm. Något har förändrats mellan igår och idag och det är den förändringen som får sig på så gott humör. Under eftermiddagen passar du på att ge en komplimang åt en vän.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra dag på många sätt även om den kanske inte blir så festlig som du skulle önskat. En vän behöver försvara sig mot en anklagelse och du backar upp hen eftersom du tycke att hen har rätt. Kvällen bjuder på flera överraskningar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns gränser för vad du kan acceptera och idag har en av de gränserna nåtts av en kollega. Hen provocerar och utmanar dig hela tiden vilket brukar vara okej men inte just nu. Det är bra om du har en rak kommunikation med din kollega.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra tisdag där du äntligen får spendera tid med en saknad vän. Visst kan ni bli osams ibland, men det är när ni är borta från varandra en period som du inser att det här är en person som du verkligen vill ha i ditt liv. Visa din vän att du tycker om hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lycklig idag utan att veta varför. Äntligen så känner du att det är rätt och att den oro som gnagt dig den senaste tiden bara vara hjärnspöken och inte hade med verkligheten att göra. Idag kapitulerar du för dina starka känslor och medger för dig själv att du faktiskt är förälskad.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en tuff och utmanande dag, men d et gör dig ingenting för du har massor av energi från mars i ditt tecken. Du driver tvärtom på vissa kollegor som du tycker är lite slöa. För dig är det viktigt att det händer saker och att du kan utveckla dina idéer.

Vågen 23/9-22/10

Att vara helt säker på din sak är ganska skönt så därför slappnar du av när du väl fattat ditt beslut idag. Du känner att du kommit en liten bit närmare dina mål och att du verkligen har växt i din arbetsroll den senaste tiden.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är riktigt spydig mor en kollega och det vet du om, men du kan inte låta bli att reta upp dig på den här personen. Det är något hos hem som alltid lockar fram dina värsta sidor. Kvällen blir trevlig och social. Du uppdaterar dig på lite skvaller som rör dina vänner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tycker att det är skönt att en kollega är tillbaka igen efter en tids frånvaro. Oavsett om ni är sams eller irriterade på varandra så mår du bättre när hen är där. Trots allt är det ni två som stöttar varandra i både mot och medgångar och du har saknat någon att anförtro dina tankar till.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir faktiskt väldigt mysig trots att det finns mycket att göra på jobbet och du känner att förväntningarna på dig är höga. Du lyckas ovanligt bra med en knepig uppgift och du får flera bra nyheter den här tisdagen. Som extra grädde på moset får du fina komplimanger från en kollega.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tror att du har koll på läget men idag inser du att du missat något som är väldigt viktigt och det gör dig lite orolig. Du kan slappna av. Du har som du är kollegor som är mer uppmärksamma än du just nu och de räddar dig ur den här knipan.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att försvara sig och att visa att du kan vara annorlunda och sticka ut utan att det kommer dig. Idag utmanas du av en kollega och du inser att du tycker det är extra kul att munhuggas med just den här personen. Ni har en ömsesidig respekt för varandras kompetens.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons