Onsdag 8/5

08 maj, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen passar du på att göra uppgifter som har halkat efter och som du bör bli klar med innan helgen. Det blir en relativt lugn dag där du undersöker möjligheterna att förändra något som har med ditt jobb under hösten att göra.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra onsdag där du får mycket gjort och du är nöjd med att vara så effektiv. Solen och våren ger dig energi och hjälper dig att fokusera på rätt saker. Kvällen handlar om en familjemedlem med kärleksbekymmer.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingas tacka nej till ett evenemang som du gärna vill går på. Det beror på att du redan är upptagen på annat håll. Du irriterar dig på att allt roligt tycks infinna sig samtidigt och att du måste välja eftersom du inte kan vara med på allt.

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen blir ganska intensiv. Du flirtar väldigt mycket med en kollega och du trycker att hen reagerar positivt på dina framstötningar även om du inte är riktigt säker. Du föredrar att flirta framför att säga vad du känner eftersom du är rädd att bli besviken.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du rör om i grytan idag och du gillar effekten av alla små antydningar du gör. För dig är det viktigt att det händer något. Det har varit en ganska lam period, men nu börjar alla kollegor att bli stressade och det tycker du är kul att spela på.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att säga ja och att säga nej. Du är väldigt bestämd i dina åsikter och varken dina kollegor eller din partner kan få dig att ändra dig när du väl riktat in dig på ett mål. Kvällen handlar om att planera en semester.

Vågen 23/9-22/10

Du frågar en hel del just nu och det är därför att du är rädd att göra fel. Du vill inte göra din chef besviken på dig. Under onsdagen kommer det upp ett känsligt ämne under lunchen. Det bästa du kan göra är att byta samtalsämne eller undvika att svara på vissa frågor.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är ganska lugn den här onsdagen. Trots att kraven på dig är ganska höga just nu så tycks du ha läget under kontroll. Ett roligt skvaller lyser upp din dag. På kvällen är du med i en aktivitet av något slag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Vissa handlingar kräver en förklaring men du är inte riktigt redo att ställa din partner mot väggen. Du är orolig att det är du som känner mest och att det är du som blir lidande om du ställerett ultimatum till hen. Du föredrar att avvakta och se hur hela situationen utvecklar sig.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra onsdag som går snabbt. Du får höra du först vägrar att tro på, men när en tillförlitlig källa bekräftar det du hört så är det bara att inse att det är sant. Eftermiddagen handlar om att visa upp dina nya förmågor.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir osäker på en uppgift och vänder dig till en chef för att få hjälp. Det visar sig att hen är minst lika dålig inom det här området som du är. Du behöver tips från annat håll. Vänd dig till en kollega med många års erfarenhet.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir konstig men rolig. Du har hamnat i en situation som delvis tär på dig men som också livar upp dig och får dig att känna dig levande. Underdagen så pratar du mycket med en kollega som du har en underlig, men spännande relation till.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons