Torsdag 9/5

09 maj, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir en intensiv dag där du måste bevisa, inte bara för dig själv utan även för andra att du är en kraft att räkna med. Du har ett driv och en vilja att komma lite längre nu eftersom du har ett konkret mål. Som Vädur kan du lyckas med allt du tar dig för.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en underlig men på sätt och vis magisk torsdagen. Den här dagen bjuder på utmaningar, hinder och massor av skratt. Du får vara både kreativ och använda din intelligens. Kvällen bjuder på en härlig överraskning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns olika sätt att säga samma sak och du väljer det mindre diplomatiska sättet. En kollega blir rätt så upprörd över ditt sätt att uttrycka dig och du kan räkna med ett och annat påhopp från hen. Kvällen blir aktiv och rolig.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en risk att du drar en förhastad slutsats idag och det är inte så bra. Du bör ha lite is i magen och räkna med att du får en ledtråd innan du avger ett visst svar. Eftermiddagen blir lite flamsig men trevlig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ovanligt bra torsdag där du njuter av livet efter att en viss uppgift är fullbordad. Du känner att det är slutspurten inför semestern och mentalt har du redan tagit ledigt även om det är flera veckor kvar. Idag träffar du en kär vän som du inte sett på länge.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant dag med många förvecklingar och du känner att du står mitt i allt. Du mår nästan lite dåligt när du tänker för långt framåt, så du väljer att vara mer i nuet än i framtiden. Kvällen bjuder på drama.

Vågen 23/9-22/10

Du blir överraskad av en persons lite spydiga kommentar. Vad du vet har du aldrig gjort den här personen något illa så det kanske handlar mer om att hen mår dåligt och då går det ut över alla. Kvällen blir informativ och trevlig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en person som har svårt att acceptera ett nederlag även om det bara är temporärt. Du är egentligen ingen riktig vinnarskalle, men du trivs inte med att förlora heller. Helst vill du vara del av ett lag som gör bra ifrån sig, då mår du som bäst.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här torsdagen kretsar kring en nära vän som varit bort ett tag. Du är väldigt glad att umgås med hen och du uppdaterar din vän på allt drama som hen har missat den senaste tiden och det är en hel del saker. Din vän är lika glad att se dig som du hen.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om stark vänskap, om hierarki och om att inte låta någon sätta sig på dig. Du ogillar när personer tar för stor plats och nu tycker du att en kollega ha fått lite storhetsvansinne på bekostnad av vissa andra och då markerar du ditt ogillande. I övrigt en underbar torsdag.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns olika förutsättningar för olika människor och det måste du acceptera. Alla är inte lika snabbtänkta som du är, eller lika lätta att tycka om som du. Ibland måste man låta människor, i det här fallet kollegor, få växa långsamt och uppmuntra de framsteg som de gör.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ogillar den nya ordningen på jobbet och du gör ditt bästa för att hålla dig på din kant. Det finns ett fåtal personer som du vill umgås med just nu och de andra ser du till att interagera så lite som möjligt med. En diskussion med en kollega livar upp dagen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons