Fredag 10/5

10 maj, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Veckan har gått fort och du känner dig lite förvirrad över att det redan är fredag. I din värld har det hänt väldigt mycket och lite på samma gång den här veckan så mentalt har du bara onsdag. Kvällen blir trevlig och inriktar sig på sport.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir kort men intensiv. Du arbetar i ett högt tempo för att hinna med så mycket som möjligt innan du går hem. En viss sömnbrist kan göra dig lite ofokuserad efter lunch. Kvällen blir intressant och intensiv på ett roligt sätt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du nekar en vän information som hen vill ha. Det handlar om att du lovat att inte säga något och för en gångs skull håller du envist fast vid det löftet. Under eftermiddagen och kvällen får du nyheter som berör dig på olika sätt.

Kräftan 21/6-22/7

Du vill få fram vad du känner till en viss person, men när ni är med varandra så knyter det sig för dig och du blir tjurigt tyst istället för så där charmerande som du kan vara.  Mycket handlar om att du är rädd att förstöra det ni har, men frågan är om ditt underliga beteende inte förstör mer än sanningen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir intressant. Du inser att du är väldigt trött på en person och att en vän tycker samma sak som du så ni bestämmer er för att markera mot hen. Lejonet kan vara väldigt revirtänkande ibland och idag tycker du att vissa personer inkräktar på dina domäner, något du inte accepterar.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en del problem som tornar upp sig över dig, men du väljer att ignorerar dem och hoppas på att de försvinner av sig själv. Du kommer att upptäcka att det inte är så enkelt och att du tagit dig vatten över huvudet den här gången. Var försiktig med vem du retar upp.

Vågen 23/9-22/10

En stöddig kollega får dig att se rött idag och det är skickligt jobbat eftersom Vågen sällan blir arg. Du tycker inte om att upptäcka att du blir manipulerad bara för att du försöker vara juste. Under eftermiddagen får du sätta tänderna i en riktigt utmanande uppgift.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Du har fått för dig att det är okej att göra vissa saker på ett visst sätt, men idag så får du kritik från en chef. Du blir lite irriterad på att hen inte har gett dig feedback tidigare för då kunde du sparat en massa tid och besvär.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att tänka framåt och att våga ta initiativ. Du är känslomässigt väldigt öppen just nu och du visar dem du tycker om hur mycket de betyder för dig. Idag fräser du ifrån när en kollega blir lite väl familjär och tror att ni två plötsligt är bästa kompisar.

Stenbocken 22/12-19/1

Du förvånas över vissa personer och deras sätt att uppträda. Du är själv ganska relaxad tills någon går för långt, då ryter du från på allvar. Den här fredagen får du nog av en kollega som aldrig kan ta oskrivna regler och gränser. Kvällen blir hysteriskt rolig.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här fredagen blir intensiv eftersom du ska hinna med så mycket. Som tur är har du rutin på att jobba effektivt och du visar människor hur de ska tänka och arbeta för att bli bättre. Kvällen blir senare än du tänkt dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du gillar att vara den som har övertaget och det har du just nu i din relation. Din partner gör allt du säger och är rädd att förarga dig vilket du tycker är både gulligt och irriterande på samma gång. Det finns någon annan som du tänker på och har svårt att släppa taget om, vilket skapar ett inre kaos hos dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons