Söndag 12/5

12 maj, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är på ett strålande humör den här söndagen. Mycket sömn och bra mot får dig att känna dig utvilad och redo att ta upp kampen om karriären. Även om du är ledig så är det mycket arbete som finns i dina tankar. Du planerar långsiktigt.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir rolig och väldigt intensiv mellan varven. Du umgås med vissa personer som du vanligtvis inte brukar träffa så ofta, men på sista tiden har ni blivit tajtare av olika skäl. Under eftermiddagen så ska du se upp så du inte gör illa dig när du börjar bli trött.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är redo att ta dig an en ny utmaning men din vän tycker att det är för tidigt. Hen anser att du behöver en återhämtningsperiod medan du själv är mest rastlös. Under dagen får du möjligheten att göra någon riktigt glad.

Kräftan 21/6-22/7

Den här söndagen blir inledningsvis ganska långtråkig, men när du bestämmer dig för att följa ditt hjärta och strunta i din stolthet så vänder allt. Kvällen blir härlig, intensiv och full av skratt. Se bara upp så du inte blir svartsjuk för du har lätt att missuppfatta situationer just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lojal mot en vän och finns där även om hen inte vet om det. Du stöttar hen i tysthet och ser till att stävja vissa rykten som börjar gå om din vän. Du vet att hen är en stark personlighet som ofta lyckas reta upp sin omgivning, men du kan ändå inte låta bli att förtrollas av hens person.

Jungfru 23/8-22/9

Du är ganska irriterad idag. Den plan som du hade börjar smulas sönder och du inser att det inte alls blir så som du tänkt dig. Den främsta orsaken är att du går emot en stark person som inte tänker låta dig köra över hen. Du har helt enkelt valt fel motståndare den här gången.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en risk att du förlorar dig helt i minnen idag. En doft, en melodi eller ett möte väcker något inom dig som du trodde att du förlorat för länge sedan. Du brukar vanligtvis inte vara så här sentimental, men idag förstärker Månen din blödiga sida.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en minst sagt intressant och lärorik söndag där du representerar olika intressen i en viktig fråga som rör sommaren. Du försöker att hålla dig objektiv, men du kan inte låta bli att infoga del privata synpunkter i diskussionen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns mycket du kan göra som du inte gör idag av den enkla anledningen att du föredrar att bara ta det lugnt och mysa med den person som du helst spenderar tid med just nu. Du sväljer din stolthet om ni har grälat eftersom hens närvaro betyder mer för dig än nöjet i att få ha rätt.

Stenbocken 22/12-19/1

På söndagen blir du triggad, utmanad och du tänjer verkligen på gränserna till vad du klarar av. Det handlar om att göra sitt bästa, men också om att lära sig nya saker och ta in kunskap. Under dagen knyter du viktiga kontakter som du kan ha nytta av i framtiden.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt trött idag och du lägger alla planer på en fritidsaktivitet på hyllan. Du behöver vila, äta och sova för att komma ikapp både fysiskt och mentalt. En släkting försöker få dig att boka in en aktivitet som du inte riktigt har tid med.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är fortfarande irriterad men du försöker att inte låtsas om det idag. Du vet inte riktigt vad det är som får dig att bli på så dåligt humör så därför håller du dina känslor dolda, särskilt för din partner som annars kan bli alldeles för orolig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons