Måndag 13/5

13 maj, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om val. Du står mellan ditt förnuft och dina känslor i det här beslutet. Du vet att du har större chans att lyckas om du tar en lättare väg samtidigt är det något som säger dig att det är inte det val du bör göra. Lyssna på din magkänsla, den har nästan alltid rätt.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir intensiv men rolig. Det är mycket att göra så det gäller att ligga i framkant både när det gäller planering och utförande. En kollega har svårt att bestämma sig och du ger hen en knuff i rätt riktning. Knuffen bör vara hård nog för hen att komma ur sin handlingsförlamning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inte mycket du kan säga till en väns försvar. Hen har uppfört sig illa och det vet du om, samtidigt har du svårt att bli arg på den här personen för att hen oftast agerar instinktivt utan någon eftertanke eller baktanke.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Det blir en intressant måndag där du lär dig nya saker om dig själv. Bland annat inser du att du inte bara kan stänga av dina känslor även om det är bekvämast så. När en Kräfta är förälskad så går det inte över i första taget. Vissa kräftor håller fast vid sin första förälskelse ett helt liv.

Lejonet 23/7-22/8

Du är irriterad på de flesta just nu, men du håller god min i elakt spel. Det har varit lite för mycket drama till och med för ett Lejon så du har valt att ta ett steg tillbaka bara för att se vad som kommer att hända framöver. Det finns bara en person som du saknar, men hen verkar också hålla distansen.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt intresserad av en person som verkar tycka lika mycket om dig tillbaka. Ni två kompletterar varandra även om ni inte är särskilt lika. Tyvärr kan din partner ibland uttrycka sig klumpigt och då gäller det att inte vara allt för stolt utan istället hålla en öppen dialog med hen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du satsar på jämnvikt den här veckan. Det är väldigt intensivt både privat och på jobbet så du försöker din balans i kaoset. För dig är det viktigt att ta en paus och hämta andan när arbetet blir för intensivt. En god nyhet förgyller den här dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är rätt så lugn trots det intensiva tempot som är i din vardag just nu. Det finns en eftertanke och en vilja att fokusera som kommer av Jupiters och Urans positioner. Du tänker utanför ramarna och är kreativ samtidigt som du inte tappar fokus på målet.

Skytten 22/11-21/12

Just nu är livet fantastiskt och du njuter av varje sekund. Alla pusselbitar har fallit på plats och du upplever total harmoni trots krav på jobbet och besvärlig uppdrag som du nästan inte klarar av. Det enda molnet på din himmel är att du inte lyckas få tid över för en av dina närmaste vänner.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om fokus och om att försöka förstå ett sammanhang. Beroende på hur du gör ifrån dig så kommer du kunna bestämma dig när det gäller en liknande uppgift i framtiden. På eftermiddagen är du trött och vill ta det lugnt, men dina vänner har andra planer för din del.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om trassliga uppgifter och rutiner som inte sitter. Det är ditt jobb att styra upp den här situationen, men det kan vara ganska svårt när dina kollegor inte samarbetar eller ser syftet med det du försöker att uppnå. Under dagen väntar ett positivt besked.

Fiskarna 19/2-20/3

Du mår bra just nu även om du inser att du kanske inte är så lycklig som du trodde att du skulle vara. Allt fungerar i ditt liv, både med kärleken, jobbet och med din bekantskapskrets men ändå finns det något som du saknar. Det kan handla om du vill ha någon i ditt liv som utmanar dig mer.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons