Tisdag 14/5

14 maj, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir ganska harmonisk. Det blir en paus i alla måsten där du får chansen att andas ut. Du tar det lugnt den här dagen och funderar en hel del överframtiden. Du har kommit på dig själv med att dagdrömma om hur du vill att det ska bli. Månen lyfter fram din romantiska sida.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en kul dag även om du har svårt att hinna med det du vill få gjort. Lite skvaller, en flirt eller kanske en rolig nyhet gör dagen extra trevlig. Kvällen handlar om att vila för du är inte riktigt i toppform just nu. Du verkar ha dragit på dig en vår förkylning eller något liknande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar tag i en uppgift som du tycker är jättetråkig men som du vet att du inte kommer undan. Det handlar bara om att inte tänka utan göra. När du väl är igång så går det rätt så smidigt ändå och du känner dig nöjd med resultatet.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du blir sårad när en person säger något som du tolkar helt fel. Just nu kommunicerar ni två inte så bra som ni brukar men det beror mest på att du gömmer dig bakom höga försvarsmurar och att du vägrar öppna upp dig och tala om hur du verkligen känner. Din vän är frustrerad över att inte nå fram till dig.

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en härlig dag där du känner dig omsvärmad på ett positivt sätt. Den senaste tiden har du upplevt all uppmärksamhet som mer frustrerande än rolig, men idag så känner du dig mer positiv. Du munhuggs med en vän. Ni två har glidit ifrån varandra och du saknar verkligen hen.

Jungfru 23/8-22/9

Du tänker, andas och drömmer om bara en person. Hen har smugit sig in under ditt skinn och du vill inte annat än att spendera tid med hen. Allt med den här personen fascinerar dig, både hens bra och dåliga sidor. Det finns inget hos hen som du vill byta ut eller förändra.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Det blir en ganska intensiv dag där du måste vara på topp för att lyckas. Under den här dagen får du möjligheten att känna på lite motstånd till dina idéer och det är nyttigt eftersom du då får lära dig hur du ska motivera dina tankar och argumentera för din sak.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir mycket att göra den här tisdagen så det gäller att komma i tid till jobbet. Just nu verkar du alltid vara ute i sista minuten, oavsett om det gäller att hinna med en buss eller lämna in ett arbete. Du bör bli bättre på din planering, både för din egen skull och för din omgivnings.

Skytten 22/11-21/12

Du försöker få en nära vän eller din partner att hjälpa dig med ett projekt men det slutar bara med att ni blir ovänner. Du känner dig dumförklarad av din vän och hen tycker att du alltid tar till den enklaste utvägen.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen lever du upp. Du får fördjupa dig i ett ämne som du tycker är riktigt intressant samtidigt som du slipper att jobba under tidspress. Idag argumenterar du för din sak och du formulerar dig på ett vuxet och klokt sätt vilket vinner många anhängare. En fin komplimang får det att pirra lite extra.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag har du svårt att tala för ett projekt som du inte själv riktigt tror på. Du vet att du borde entusiasmera och uppmuntra dina kollegor, men det är svårt när till och med du finner hela uppgiften poänglös. Kvällen bjuder på planering av sommaren och delar av hösten.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig osäker på ett val som har med framtiden att göra. Det kan hända att du gör helt tvärt om och väljer en väg som ingen, inte ens du själv trodde att du skulle ta. Just nu svallar det mycket känslor och passion i dig, men du visar väldigt lite utåt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons