Onsdag 15/5

15 maj, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen planerar du något nytt och helt oväntat. Det blir ett äventyr i sig att göra den här saken, men det blir också en utmaning att våga gå emot de vanliga reglerna och normerna som råder. Kvällen handlar om en sport.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir lugn och harmonisk. Du ska visligen hinna med en del den här dagen, men inte mer än att du hinner få vara lite kreativ och fantasifull också. På onsdagen får du värdefull information som helt kan förändra något på ditt arbete.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt saklig just nu och det är bra. Tack vare att du inte låter dig rubbas när det gäller din målfokusering så kommer du flera steg närmare dit du vill vara. Under den här onsdagen bör du vara försiktig med alla former at utgifter.

Kräftan 21/6-22/7

På onsdagen bestämmer du dig för att göra något annorlunda. Du vill imponera på en person och det gör du genom att göra något bara för att göra hen glad. Den reaktion som du möter blir bättre än den du hoppats på.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det handlar om att ta initiativ just nu. Det är bara genom att vara enträgen som du kommer få igenom dina önskemål, det finns ingen annan som driver på dem just nu. Du brukar vara ganska lat och låta andra sköta jagandet, men i det här fallet är det du som måste anstränga dig.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir ganska underlig. Den blir både ansträngande och lugn på samma gång. Du har ett hinder att komma över efter det så är du i hamn i stort sett för hela dagen. Idag får du hjälp av en person som tycker mycket om dig.

Vågen 23/9-22/10

Du får gärna uttrycka dig lite klarare, då blir det enklare både för dig själv och för de som lyssnar på dig. Det kan vara svårt att klä en känsla i ord, men försök att tänka igenom vad det är du vill ha sagt innan du öppnar munnen.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara effektiv även om du inte känner dig så. Du måste försöka tänka på hur du ska arbeta och hur du ska få igenom dina ambitioner. Under dagen möter du en person som får dig att fundera på alternativa vägar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen är du väldigt ofokuserad. Du tänker inte utan du bara gör, men resultatet blir tyvärr inte i så hög klass som du önskat. Trots att din vän försöker få dig att må bättre så känner du dig lite misslyckad.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har mycket att tänka på den här onsdagen. Först är det vissa saker som du måste hinna med och då är det fokus som gäller. Efter det så ska du försöka övertala en vän att göra något som hen tycker är lite jobbigt och till sist blir du överraskad när en person som du bara känner ytligt kontaktar dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du borde inte bli förvånad över din kollegas beteende, men du trodde att hen ändrat sig så därför blir du snarare besviken än förvånad när hen går tillbaka till sitt gamla sätt att vara. Under eftermiddagen skämmer du bort dig själv lite.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag gör du något som du skäms lite för och därför håller hemligt för alla. Det handlar om en attraktion som du har som du inte kan motstå, fast du vet att du borde göra det. Idag flirtar du lite med personen ifråga och er kemi ger dig en skön känsla i kroppen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons