Torsdag 16/5

16 maj, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det är inte så lätt att sätta upp konkreta mål och jobba efter dem utan att förlora fokus men idag lyckas du med det över förväntan så du belönar dig lite extra. Kvällen bjuder på något riktigt roligt och inspirerande.

Oxen 20/4-20/5

Du är seg i starten den här torsdagen, men när du väl kommit igång så går den ruskigt fort. Det finns så mycket som du vill hinna med, men du vet inte riktigt hur du ska få ihop alla pusselbitar. Under kvällen oroar du dig för en släkting eller vän som är ute på äventyr.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du lite försiktig med hur du uttrycker dig. Du är orolig att din kritik ska tas på fel sätt och det finns en risk för det så väg dina ord på guldvåg. Kvällen blir rolig och sen. Du verkar vara utbjuden eller bortbjuden på middag.

Kräftan 21/6-22/7

Ibland är det bra att våga och det märker du idag. Genom att svälja din stolthet och spela ut vänskapskortet kommer du mycket närmare en person som du varit på väg att glida ifrån. Vill du ha kvar hen i ditt liv måste kunna vara sårbar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett strålande humör idag och du flirtar rejält med en kollega som skiner upp som en sol. Även om du inte är så allvarligt intresserad av hen så gillar du hens uppmärksamhet och värme. På kvällen överväger du att följa med några vänner som ska ut.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som aldrig tvekar när det gäller kärlek. Jungfrun brukar ha svårt att bli förälskad, men när hen väl faller så faller du ordentligt och det har du gjort den här gången. Försök att inte oroa dig så mycket för framtiden utan njut av nuet istället.

Vågen 23/9-22/10

Du har egentligen ingen anledning av att visa hur kompetent du är, men handen på hjärtat så tycker du att det är lite roligt att få briljera för dina kollegor. Nu när ni håller på med saker som är inom ditt område så visar du gärna upp dina talanger.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att ta och ge. Du har en förmåga att ibland hamna i situationer där det bara är du som ger och andra som tar, men nu har du fått nog av den här typen av parasiterande. Du vill att en relation ska vara ömsesidig för båda parter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant torsdag där du både hinner med ett gräl med din partner, bli uppmuntrad att flirta av en vän och få till en riktig festkväll. Den här dagen handlar om att vara egoistisk och att få ha kul med kompisarna utan din respektive tar illa upp.

Stenbocken 22/12-19/1

Du siktar in dig på en riktigt bra torsdag och det blir en riktigt bra torsdag utifrån alla perspektiv. Du upplever en hel del den här dagen och du knyter också nya och nygamla kontakter. Under dagen så får du höra skvaller som du suger i dig med viss förtjusning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vågar ta för dig fast alla andra är mer försiktiga. Du ser ingen anledning till att inte visa upp sina ledaregenskaper nu när ni har chefernas uppmärksamhet. Du vet att du är en bra ledare och du vet hur du ska få andra att lyssna på dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Det bir en intressant och utvecklande torsdag på jobbet men en tråkig och lite jobbig kväll. Har du ett förhållande så är du och din partner oense om något. Du trodde att hen skulle krypa till korset, men det har hen inte gjort i det här fallet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons