Fredag 17/5

17 maj, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen försöker styra om en aktivitet för att det ska passa ditt sociala liv lite bättre. En plötslig fest eller något liknande har blivit aktuell och du vill helst inte avstå från varken din aktivitet eller från festen. Kvällen blir väldigt händelserik.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen handlar om förändringar som både kan vara små och stora. Saker sker som du inte är beredd på, men samtidigt så blir du en erfarenhet rikare och du lär dig massor av nya saker. På kvällen är du trött och tar gärna en tidig kväll i säng om omständigheterna tillåter det.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att fokusera på mer än en sak i taget just nu. Det är så många tankar som cirkulerar i ditt huvud och gör det svårt att koncentrera sig. Under eftermiddagen kan du få roliga nyheter av en vän. Du inser att ett problem har löst sig på bästa sätt.

Kräftan 21/6-22/7

Den här fredagen gör du ett försök att medla fred med en vän. Du vet att det är lika mycket ditt fel som hens att ni inte är lika nära längre men samtidigt har du låtit din stolthet kommit i vägen för ärligheten. Kanske är det dags att ändra på det nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tycker att det är lite väl mycket av alla möjliga personer som du inte vill umgås med och lite för lite av den du vill spendera tid med. Tyvärr har du hamnat i ett läge där du är handlingsförlamad. Du orkar inte riktigt ta de initiativ som du borde ta och personen ifråga tror att du helt enkelt är ointresserad.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att hålla en låg profil och överleva. Du har ett kunskapsprov av något slag, det kan vara ett test eller att du ska visa upp dina kunskaper inför en chef. Oavsett vad det rör sig om så tycker du att det är oerhört svårt.

Vågen 23/9-22/10

Du väger för och nackdelar mot varandra idag och du kommer fram till att du måste försöka vara lite bestämd, något som inte alls ligger i din natur. Genom att säga vad du tycker och inte ändra på det även om du märker att ingen håller med dig så visar du upp en mer enhetlig front mot andra.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Det finns en vilja att utveckla och förbättra i ditt horoskop just nu. Du känner att du orkar ta tag i saker som du vanligtvis inte vill ta itu med. Det är Månen som ger dig all den här extra energin. Under eftermiddagen så år du chansen att vara lite extra uppmärksam mot någon du tycker om.

Skytten 22/11-21/12

Den här fredagen handlar om att vara förälskad och om att njuta av nuet. Sopa bort alla mörka tankar på framtiden för du kan ändå inte göra något åt situationen just nu. Du försöker att prata känslor med din partner, men du känner inte den respons som du hoppats på.

Stenbocken 22/12-19/1

Du lever i en konstig period just nu och du känner dig förvirrad. Dagen blir kompakt och krävande men eftermiddagen och kvällen blir hur rolig som helst. Du känner att du återigen får kontakt med vissa vänner som du glidit ifrån lite under en period. Kvällen kan bjuda på en oväntad flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Du ångrar att du sa en sak till en kollega, samtidigt så vet du att du var öppen med vad du tycker även om du kanske inte uttryckte det så smidigt. Kvällen blir trevlig och social. Du umgås med vänner och med bekanta.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ganska nöjd med livet just nu även om du har en känsla av att det du har är lite temporärt. Du känner inte så starkt som du trodde att du skulle i den här situationen, samtidigt som du tycker att det är skönt att vara den som älskar minst, det ger dig ett känslomässigt övertag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons